Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fostul ministru Varujan Vosganian ar putea fi cercetat intr-un dosar disjuns din cel al Romgaz

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru Varujan Vosganian ar putea fi cercetat intr-un dosar disjuns din cel al Romgaz

Varujan Vosganian ar putea fi cercetat intr-un dosar disjuns din cel al Romgaz, fiind suspectat de constituirea unui grup infractional organizat si de complicitate la delapidare. Astfel, procurorii DIICOT trebuie insa sa solicite ridicarea imunitatii parlamentare a fostului ministru, potrivit rechizitoriului procurorilor. continuă pe România Liberă

Varujan Vosganian (ALDE): Ideea schimbarii lui Grindeanu e o idiotenie

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat, marti,ca nu se impune o schimbare din functie a premierului Sorin Grindeanu si nici a ministrilor din guvern, el apreciind ca o remaniere a.

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, despre intalnirea lui Klaus Iohannis cu Donald Trump: Din punct de vedere diplomatic, este un castig

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a declarat, vineri seara, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, reprezinta un castig din punct de vedere diplomatic.

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache: Pragul pentru abuzul in serviciu se poate mari la 400.000 de lei

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat joi ca pentru abuzul in serviciu se poate mentine pragul de 200. 000 de lei sau se poate mari la 400. 000 de lei. Se poate mentine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )