Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, noi dezvaluiri: Ce legaturi ar exista intre generalul Dumbrava si judecatori sau procurorul care il ancheteaza pe Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, noi dezvaluiri: Ce legaturi ar exista intre generalul Dumbrava si judecatori sau procurorul care il ancheteaza pe Dragnea (VIDEO)

Daniel Dragomir face noi dezvaluiri bomba! Fostul ofiter SRI a postat pe contul sau de socializare un video si mai mult fotografii ce ar demonstra legaturile pe care le avea seful SRI, Dumitru Dumbrava, cu. continuă pe B1

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, noi dezvaluiri bomba

Daniel Dragomir a facut noi declaratii cu privire la campul tactic, din vremea Binomului. Fostul colonel SRI a postat miercuri pe blogul personal indicand al doilea om important din.

Daniel Dragomir: Mafiotii statului paralel

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, incearca, pe contul personal de Facenook, sa gaseasca o definitie proprie a celebrului, deja, stat paralel.

Daniel Dragomir indica numele unui judecator care ar face parte din reteaua condusa de generalul SRI Dumitru Dumbrava

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a dezvaluit, miercuri, un prim nume de judecator care ar face parte din reteaua coordonata de generalul SRI Dumitru Dumbrava.

Daniel Dragomir:Ce relatie este intre generalul SRI Dumitru Dumbrava si Laura Lancranjan?

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir se intreaba, pe blogul perrsonal https://dragomirdaniel. ro/%E2%80%8Bmitica-la-brutarie/ , ce tip de relatie este intre generalul SRI, Dumitru Dumbrava si noua vedeta a DNA, Laura Lancranjan, cea care a intocmit ultimul dosar penal al liderului PSD, Liviu Dragnea.

Daniel Dragomir: Generalul Dumbrava a coordonat o retea de judecatori, procurori, sefi de institutii, jurnalisti

Fostul colonel SRI a anuntat ca incepand de miercuri va devoala campul tactic al generalului SRI Dumitru Dumbrava.

Ponta, noi DEZVALUIRI INCENDIARE despre intalnirile lui Dragnea cu Kovesi

Victor Ponta vine cu noi dezvaluiri despre intalnirea din vila SRI, la care ar fi participat inclusiv Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi. Fostul premier a spus ca nu are poze de la acel eveniment,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )