Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fostul ofiter SRI Sorin Dobircianu, condamnat la trei ani cu suspendare pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul ofiter SRI Sorin Dobircianu, condamnat la trei ani cu suspendare pentru trafic de influenta

Fostul ofiter SRI Sorin Dobircianu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere de catre magistratii Tribunalului Prahova, pentru trafic de influenta. Acesta a fost eliberat din arestul preventiv. continuă pe Adevărul

Fostul agent de politie Cosmin Ivan, condamnat la trei ani cu suspendare

Instanta l-a condamnat ieri pe Cosmin Ivan la trei ani de inchisoare, cu suspendarea pedepsei are o perioada de incercare de cinci ani). Decizia poate fi atacata in termen de zece zile de la pronuntare.

Fost ofiter SRI, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta.

Un fost ofiter SRI din Ploiesti, in varsta de 45 de ani, trimis in judecata pentru comiterea a trei infractiuni de trafic de influenta, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de comiterea a doua dintre infractiunile de care este acuzat, transmite Mediafax. Tribunalul Prahova l-a condamnat la trei ani inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de sapte ani, pe fostul ofiter SRI Sorin Dobircianu, trimis in judecata in primavara acestui an pentru .

Fostul deputat PSD Mugurel Surupaceanu, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PSD Mugurel Surupaceanu a fost condamnat, marti, la sapte ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de coruptie. Magistratii Tribunalului Gorj i-au interzis de asemenea, o serie de drepturi.

Fostul deputat PSD Mugurel Surupaceanu, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PSD Mugurel Surupaceanu a fost condamnat, marti, la sapte ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de coruptie. Magistratii Tribunalului Gorj i-au interzis de asemenea, o serie de drepturi.

Rutierisul tulcean acuzat ca a cerut 40 de litri de benzina, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare

In aceasta saptamana, inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat definitiv in dosarul de luare de mita deschis pe numele lui Alecsandru Cabuz. Instanta a decis sa respinga recursul rutieristului tulcean, astfel ca acesta ramane cu o condamnare de trei ani cu suspendare.

Ponta: La DNA am vrut procurori pe trei ani, care sa nu stea pe telefon cu Cotroceniul.

Premierul Ponta sustine ca seful Sectiei I din DNA, Lucian Papici, nu a fost schimbat, ci doar i s-a terminat mandatul, iar pe locul acestora au fost numiti procurori care vor avea stabilitate pe trei ani, ca sa nu stea toata ziua pe telefon cu Cotroceniul, precum fostii sefi DNA, Morar si Papici, transmite Mediafax. Vrem sa avem stabilitate, de aia nu l-am mai vrut pe Morar, am vrut sa vina cineva care are un mandat de trei ani, ca sa fiu foarte sincer, care un mandat si dupa ce expira .

Fiii primarului din Deta, condamnati la trei ani de inchisoare cu executare dupa scandalul din 2011

Bogdan si Calin Roman, fiii primarului din orasul Deta Timis), au fost condamnati, joi, la trei ani de inchisoare cu executare pentru incaierare, in urma scandalului in care au fost implicati in vara anului.

Fiii primarului din Deta, condamnati la trei ani de inchisoare cu executare dupa scandalul din 2011

Bogdan si Calin Roman, fiii primarului din orasul Deta Timis), au fost condamnati, joi, de Curtea de Apel Timisoara, la trei ani de inchisoare cu executare pentru incaierare, in urma scandalului in care au fost implicati in vara anului 2011, decizia fiind definitiva si urmand a fi pusa in executare.

Fiii primarului din Deta, condamnati la trei ani de inchisoare cu executare dupa scandalul ...

Bogdan si Calin Roman, fiii primarului din orasul Deta Timis), au fost condamnati, joi, de Curtea de Apel Timisoara, la trei ani de inchisoare cu executare pentru incaierare, in urma scandalului in care au fost implicati in vara anului 2011, decizia fiind definitiva si urmand a fi pusa in executare, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Timisoara, Cristian Pup, a declarat ca la aceasta instanta s-a judecat recursul la o sentinta a Tribunalului Timis prin care Bogdan si .

Abia la trei ani de la nunta au remarcat ce se vede in poza asta. Daca vedeam in ziua aia, ne strica nunta

La trei ani de la ziua nuntii lor, mirii s-au gandit sa se mai uite inca o data pe albumul lor foto. Asa se face ca abia atunci au realizat ca intr-una din fotografiile facute in ziua cea mare apare un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )