Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fostul prefect de Iasi Radu Prisacaru, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Hotnews Hotnews,
 Fostul prefect de Iasi Radu Prisacaru, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul prefect al judetului Iasi Radu Prisacaru a fost condamnat definitiv, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, acesta fiind acuzat in 2006 ca a cerut trei hectare de teren din cele 16 hectare pe care urma sa le primeasca o familie din Iasi, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Fostul prefect de Iasi Radu Prisacaru, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul prefect al judetului Iasi Radu Prisacaru a fost condamnat definitiv, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, acesta fiind acuzat in 2006 ca a cerut trei hectare de teren din cele 16 hectare pe care urma sa le primeasca o familie din Iasi.

Fostul prefect de Iasi Radu Prisacaru, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Prefectul-suspendat al Iasiului, Radu Prisacaru, a fost condamnat joi seara, 12 iunie, la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost acuzat de luare de mita. Un avocat, fostul sef al ADS si un om de afaceri din Iasi, finul lui Crin Antonescu, merg si ei in inchisoare.

Fostul prim-procuror al Parchetului Buftea, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare

Nelu Carpen, fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, a fost condamnat de catre magistratii Curti Supreme la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzat de fapte de coruptie. Decizia este definitiva.

Fostul deputat Nati Meir, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare pentru inselarea unor persoane

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, joi, pe fostul deputat Nati Meir la sapte ani de inchisoare cu excutare, in dosarul in care este acuzat de inselarea a 35 de persoane, carora le-a promis ca le trimite la munca in Israel.

iCCJ l-a condamnat definitiv pe fostul prim-procuror Nelu Carpen la sase ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie

Fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Buftea Nelu Carpen a primit, marti, o condamnare definitiva la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost acuzat de fapte de coruptie. iCCJ a r.

Directorul RADET Constanta, condamnat definitiv

La sapte ani de la inceperea procesului si la zece de la comiterea faptei, instanta a dat o decizie definitiva in cazul directorului RADET Constanta, Ilie Rachieru. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, ieri, sa mentina decizia Curtii de Apel Bucuresti, astfel ca acesta a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si luare de mita in forma continuata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )