Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fostul premier, Adrian Nastase, despre deputatul Ion Stan, mort in urma cu doua zile: Eu l-am considerat intotdeauna un prieten

Adevărul Adevărul,
Fostul premier, Adrian Nastase, despre deputatul Ion Stan, mort in urma cu doua zile: Eu l-am considerat intotdeauna un prieten

Fostul premier, Adrian Nastase, a transmis un mesaj de condoleante familiei deputatui de Dambovita, Ion Stan, care a murit, joi, 2 ugust, in Constanta, in timp se afla la mare. Stan a fost presedinte, vicepresedinte si secretar al comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI. continuă pe Adevărul

Fostul premier Adrian Nastase, despre deputatul Ion Stan, mort in urma cu doua zile: Eu l-am considerat intotdeauna un prieten

Fostul premier Adrian Nastase a transmis un mesaj de condoleante familiei deputatui de Dambovita Ion Stan, care a murit joi, 2 august, in Constanta, in timp se afla la mare. Stan a fost presedinte, vicepresedinte si secretar al comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI.

Doliu in PSD. A murit fostul deputat Ion Stan

Ion Stan, fost deputat PSD si secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, a incetat din viata la 63 de ani, a anuntat senatorul Adrian Tutuianu. Am aflat cu multa amaraciune de.

A murit fostul deputat PSD Ion Stan

Fostul deputat PSD de Dambovita Ion Stan a murit. Acesta avea afectiuni cardiace si diabet iar anuntul decesului sau a fost facut, vineri, de catre organizatia PSD Dambovita, scrie Agerpres. Acesta avea 62 de ani.

A murit fostul deputat PSD Ion Stan. A fost presedintele comisiei pentru controlul activitatii SRI

Ion Stan, fost prefect de Dambovita si deputat PSD in perioada 2000 2016, a murit joi, 2 august, la Constanta, la varsta de 63 de ani. Stan a fost presedinte, vicepresedinte si secretar al comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI si presedinte al PSD Dambovita timp de aproape 14 ani, iar in ultimii ani a avut probleme cu DNA.

Puie Monta. Roastul lui Victor Ponta. Fostul premier a acceptat sa fie tinta glumelor comediantilor intr-un eveniment special (FOTO)

Eveniment inedit pentru Romania! Fostul premier Victor Ponta a acceptat sa participe la un roast, show in care mai multi comedianti fac glume acide pe seama unui invitat de onoare. Informatia a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )