Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul premier francez socialist Pierre Mauroy a murit, anunta Laurent Fabius.

România Liberă România Liberă,
Fostul premier francez socialist Pierre Mauroy a murit, anunta Laurent Fabius.

Fostul premier francez Pierre Mauroy, care a condus un Guvern socialist 1981-1984) al Republicii a V-a in timpul fostului presedinte Francois Mitterrand, a murit la varsta de 84 de ani, a anuntat vineri ministrul de Externe Laurent Fabius, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Fabius a facut acest anunt in fata presei la Tokyo, unde il insoteste pe presedintele Francois Hollande intr-o vizita oficiala. Un adevarat pilon al socialismului democratic ne-a parasit, a declarat seful . continuă pe România Liberă

Fostul premier francez socialist Pierre Mauroy a murit

Fostul premier francez Pierre Mauroy, care a condus un Guvern socialist 1981-1984) al Republicii a V-a in timpul fostului presedinte Francois Mitterrand, a murit la varsta de 84 de ani, a anuntat vineri ministrul de Externe Laurent Fabius, relateaza AFP.

Slovenia: Fostul premier Janez Jansa a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de luare de mita

Fostul premier conservator sloven Janez Jansa 2004 - 2008, 2012 - 2013) a fost condamnat miercuri de tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare cu executare si la o amenda de 37. 000 de euro, pentru coruptie, in cadrul procesului Patria, un contract de armament cu blindate finlandeze, anunta AFP.

Universitatea Bucuresti l-a concediat pe fostul premier Adrian Nastase - Gandul.info

Universitatea Bucuresti l-a concediat pe fostul premier Adrian Nastase, deoarece acesta a fost condamnat definitiv pentru coruptie, scrie Gandul. info.

Fostul premier sloven Janez Jansa a fost condamnat la doi ani de inchisoare

Fostul premier conservator sloven Janez Jansa 2004-2008 si 2012-2013) a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare si 37. 000 de euro amenda pentru coruptie, in procesul Patria, privind un contract de armament cu aceasta firma finlandeza, relateaza AFP.

Fostul premier sloven Janez Jansa, condamnat la doi ani de inchisoare

Fostul premier sloven Janez Jansa a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare si plata unei amenzi de 37. 000 de euro pentru coruptie. Sanctiunile au fost date in procesul P.

Fostul premier sloven Janez Jansa, condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul premier conservator al Sloveniei, Janez Jansa, a fost gasit vinovat de coruptie si condamnat la doi ani de inchisoare in procesul Patria. Cel mai probabil, Jansa va face apel la aceasta.

Fostul premier sloven Janez Jansa a fost condamnat la doi ani de inchisoare.

Fostul premier conservator sloven Janez Jansa 2004-2008 si 2012-2013) a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare si 37. 000 de euro amenda pentru coruptie, in procesul Patria, cu privire la un contract de armament cu aceasta firma finlandeza, relateaza AFP, potrivit Mediafax. El a fost declarat vinovat de coruptie la semnarea, in 2006, a celui mai are contract de armament din aceasta tara cu compania finlandeza Patria, care s-a ridicat la 278 de milioane .

Adrian Nastase, in conflict cu statul. Fostul premier da in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii

Fostul premier PSD Adrian Nastase lupta impotriva institutiilor statului. El a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), pe motiv ca i-a fost afectata demnitatea, dupa ce reprezentantii.

Boc n-are tinere de minte. Fostul premier cica rezolvase salariile nesimtite

Emil Boc a uitat ce a facut pe vremea cand era premier. Primarul Clujului spune ca Victor Ponta este vinovat de salariile imense ale sefilor din companiile de stat. Actualul premier ar fi anulat o ordonanta care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )