Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fostul premier Mihai Tudose, anunt de ultima ora: Da, candidez!

Antena3 Antena3,
Fostul premier Mihai Tudose, anunt de ultima ora: Da, candidez!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al PSD Braila. Doresc sa fac cateva precizari legate de candidatura mea pentru functia de presedinte al organizatiei. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, ANUNT de ULTIMA ORA despre Legea Pensiilor: Unde poti afla tot ce ai primit de la stat de cand te-ai nascut si pana la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a facut miercuri seara un anunt extrem de important pentru toti contribuabilii romani. Oficialul guvernamental a declarat ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de.

Ministrul Sanatatii, ANUNT de ULTIMA ORA pentru pacienti: Revolutie in sistemul de finantare a spitalizarii

Ministrul Sanatatii a facut, miercuri, un anunt important pentru pacientii din Oltenia. Sorina Pintea a declarat ca a fost lansat draftul de studiu de fezabilitate pentru Spitalul Regional din Craiova, care va.

Imagini incredibile cu Victor Ponta. Fostul premier, alaturi de Suleyman Magnificul la un concert

Imagini incredibile surprinse cu Victor Ponta la un concert din Istanbul. Fostul premier a fost vazut alaturi de celebrul Suleyman Magnificul. Fotografia a fost postata de Felix Rache pe contul.

Tudose, despre violentele din 10 august: Folosirea fortei nu trebuie sa insemne bastoane pe ceafa

Fostul premier Mihai Tuose a condamnat interventia dura a jandarmilor la protestul din 10 august, precizand ca persoanele violente trebuiau imobilizate si nu sa se ajunga la bastoane pe ceafa.

Firea: Carmen Dan a fost prima pe lista lui Dragnea pentru postul de premier in locul lui Tudose, dar a fost respinsa in CEx

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost prima pe lista liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru functia de prim-ministru, dupa retragerea sprijinului premierului Mihai Tudose, dar ca nu a primit votul in Comitetul Executiv National al PSD.

Ministerul Justitiei, ANUNT de ULTIMA ORA despre functiile cheie de la Parchetul General, DNA si DIICOT: Ce se intampla cu procurorii candidati

Ministerul Justitiei a anuntat, miercuri, cand vor sustine interviurile procurorii care indeplinesc conditiile pentru ocuparea unei functii de conducere in cadrul Parchetului General, DNA si DIICOT. Potrivit.

Anunt de ultima ora de la Dacia: Ce se intampla cu toate modelele de Duster! Toti soferii trebuie sa stie asta...

Incepand din septembrie, francezii de la Renault cresccu 10% productia de Duster la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al constructorului auto. Miscarea va duce la cresterea.

Miscare de ultima ora facuta de Gabriel Oprea

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, este, de la data de 15 iulie 2018, membru al Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual din Sistemul de Pasapoarte, Regim Permise,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )