Libnet.ro
UNICEF

17:31

Fostul premier Tudose isi cere scuze pentru afirmatiile referitoare la autonomia secuilor

România Liberă România Liberă,
Fostul premier Tudose isi cere scuze pentru afirmatiile referitoare la autonomia secuilor

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat joi ca s-a prezentat la Consiliul National pentru Combaterea D. continuă pe România Liberă

Volkswagen isi cere scuze pentru ca a folosit maimute intr-un studiu referitor la efectul emisiilor diesel

Controversele din jurul manipularii testelor de poluare ale motoarelor diesel de catre Volkswagen au luat o noua turnura dupa ce producatorul auto german si-a cerut scuze pentru un studiu in care mai multe maimute au fost expuse la gaze de esapament, pentru a fi studiate efectele acestora, transmite Bloomberg.

Kelemen Hunor: Acceptam SCUZELE exprimate public de fostul premier Tudose

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat joi, intr-o postare pe Facebook, ca acceptascuzele prezentate de Mihai Tudose, dar isi exprima regretul ca niciun politician din opozitie nu s-a delimitat de af.

Victor Ponta, in fata judecatorilor de la Curtea Suprema: Fostul premier da explicatii privind anumite favorite solicitate de Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat luni in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitiei pentru a fi audiat ca martor intr-unul din dosarele fostului deputat Sebastian.

iMI CER SCUZE! A fost O LECTIE! Mihai Tudose, declaratii NEASTEPTATE

Mihai Tudose surprinde printr-o declaratie publica facuta pe Facebook. Fostul premier isi cere scuze minoritatii maghiare pentru afirmatiile facute la inceputul lunii ianuarie cu privire la.

Kelemen: Acceptam scuzele fostului premier Tudose. Constatam cu regret ca niciun politician al opozitiei nu s-a delimitat de afirmatiile acestuia

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat joi ca accepta scuzele fostului premier Mihai Tudose, in urma declaratiei ca daaa steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Kelemen Hunor mai spune ca a constatat cu regret ca niciun politician al opozitiei nu s-a delimitat de afirmatiile fostului premier.

A murit Ion Ciubuc. Fostul premier al Republicii Moldova avea 74 de ani

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova din perioada anilor 1997 - 1999, Ion Ciubuc, s-a stins din viata luni, 29 ianuarie, la varsta de 74 de ani.

O tanara din Brazilia isi vinde virginitatea pentru a scapa de saracie. Pretul de la care a pornit licitatia

O adolescenta din Brazilia si-a pus virginitatea la licitatie, pentru a-si scoate familia din saracie. Rosalie Pinho, in varsta de 19 ani, din Minas Gerais, a inceput licitatia de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )