Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, in dosarul in care un numar de 43 de edili din judetul Arges sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar de DNA

Procurorii DNA au dispus luni extinderea cercetarilor si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie.

Fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, in dosarul de abuz in serviciu privind incheierea a peste 100 de contracte intre o firma si zeci de autoritati.

Fostul presedinte CJ Arges, Constantin Nicolescu, sub control judiciar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand de la data de 2 februarie 2015 si pana la data de 2 aprilie 2015, intr-un dosar de coruptie, conform unui comunicat DNA.

Fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, sub control judiciar pentru urmatoarele doua luni

Astazi, procurorii DNA Serviciul Teritorial Pitesti au dispus, in cazul lui Constantin Nicolescu, extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale intr-un alt dosar, in care este auzat de folosirea influentei, abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu. impotriva sa afost luata masura controlului judiciar pe o durata de 60de zile, incepand de la data de 2 februarie 2015 si pana la data de 2 aprilie 2015, inclusiv.

Dorin Cocos, pus sub invinuire intr-un nou dosar disjuns din cel al Alinei Bica

In timp ce Elena Udrea dadea cu subsemnatul la politie, fostul ei sot Dorin Cocos a fost pus sub invinuire intr-un nou dosar, disjuns din cel al Alinei Bica. Dorin Cocos este audiat de doua ore la DNA. Este.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 2 Politie. Udrea a scris pe Facebook ca va spune adevarul despre tot ce se intampla

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere. Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10:00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului judiciar. Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

UPDATE. Elena Udrea, de doua ori pe saptamana la Politie. Se afla sub control judiciar

Deputata Elena Udrea s-a prezentat, vineri dimineata, la Politie. Ea se afla sub control judiciar, fiind acuzata de splaare de bani si fals in declaratiile de avere, in dosarul fostului ei sot, Dorin Cocos.

Fostul presedinte bulgar Jelio Jelev, inmormantat duminica la Sofia. Cine a reprezentat Romania la funeralii

Funeraliile primului presedinte postcomunist bulgar, Jelio Jelev, care au avut loc duminica la Sofia, au reunit elita politica bulgara si politicieni din Balcani, intre care si fostul presedinte roman Emil Constantinescu, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte al Romaniei a publicat o fotografie cu cel mai mic nepot al sau pe contul de Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara, dupa ce fiica sa Elena a nascut sambata seara un baietel. Anuntul a facut chiar de fostul sef al statului pe contul sau de Facebook.

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte al Romaniei a publicat o fotografie cu nou-nascutul pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara, dupa ce fiica sa Elena a nascut sambata seara un baietel. Anuntul a facut chiar de fostul sef al statului pe contul sau de Facebook.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )