Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fostul presedinte brazilian Lula, inculpat pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte brazilian Lula, inculpat pentru coruptie

Procurorii brazilieni au inaintat miercuri instantei dosarul fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva. Potrivit Agerpres, el este inculpat pentru coruptie si potrivit rechizitoriului a fost generalul care a comandat o schema ilicita de amploare la compania petroliera nationala Petrobras, cu scopul de a mentine la putere in Brazilia Partidul Muncitorilor. continuă pe România Liberă

Fostul presedinte brazilian, inculpat pentru coruptie

Procurorii brazilieni au inaintat miercuri instantei dosarul fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva. Acesta este inculpat pentru coruptie si potrivit rechizitoriului a fost generalul care.

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio da Silva, inculpat pentru coruptie

Procurorii brazilieni au inaintat miercuri instantei dosarul fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva. Acesta este inculpat pentru coruptie si potrivit rechizitoriului a fost generalul care.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat in urma unui accident vascular cerebral

Fostul presedinte israelian si laureat al Nobelului pentru Pace Shimon Peres, in varsta de 93 de ani, a fost spitalizat de urgenta marti seara, in apropiere de Tel Aviv, a fost plasat sub anestezie si asistenta respiratorie in urma unui accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat, relateaza AFP.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat dupa un accident cerebral

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, laureat al premiului Nobel pentru pace, a fost spitalizat marti seara in apropiere de Tel Aviv dupa un accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat, informeaza AFP.

Procuratura poloneza vrea sa dezgroape toate victimele tragediei de la Smolensk. 96 de oameni au murit atunci, inclusiv fostul presedinte Lech Kaczynski (VIDEO)

Procuratura din Polonia vrea sa dezgroape toate victimele accidentului aviatic de la Smolensk, din aprilie 2010. 96 de oameni si-au pierdut atunci viata, majoritatea oficiali polonezi, inclusiv fostul presedinte.

Fostul presedinte CCR, refuzat de PNL: Sunt eu mai basist decat ei? A fost ultima pirueta politica pe care am incercat-o

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, a carui candidatura la alegerile parlamentare a fost respinsa de PNL , spune ca motivul apropierii de Traian Basescu este doar un pretext, aratand ca a fost ultima incercare de a mai intra in politica.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat de urgenta

Fostul presedinte israelian Shimon Peres a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident cerebral, relateaza BFMTV, citat de Mediafax.

Shimon Peres, fostul presedinte israelian, spitalizat dupa ce a suferit un accident vascular cerebral

Shimon Peres, fostul presedinte israelian, a fost spitalizat, marti seara, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat. Shimon Peres, in varsta de.

Augustin Zegrean, interzis la PNL! Liberalii nu l-au acceptat pe fostul presedinte al CCR pe listele de la parlamentare

Augustin Zegrean a fost refuzat de catre Partidul National Liberal in cursa de la alegerile parlamentare, potrivit stiripesurse. ro. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale,si-a manifestat intentia de a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )