Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, eliberat dupa doi ani si jumatate de inchisoare

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, eliberat dupa doi ani si jumatate de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost eliberat, marti, dupa ce decizia instantei privind eliberarea conditionata a nu a fost contestata, devenind, astfel, definitiva. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, condamnat la 5 ani si 10 luni pentru coruptie, va fi pus n libertate astazi / A executat doi ani si doua luni din pedeapsa

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau Cristinel Bigiu, condamnat la cinci ani si zece luni de inchisoare pentru fapte de coruptie, va fi pus in libertate marti, in urma deciziei instantei de a-l elibera conditionat, scrie opiniabuzau. ro. Bigiu a fost incarcerat in decembrie 2016, astfel ca a executat putin peste doi ani din pedeapsa de aproape sase ani.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, condamnat pentru coruptie, va fi pus n libertate astazi / El mai avea de executat un an si jumatate din pedeapsa

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau Cristinel Bigiu, condamnat la cinci ani si zece luni de inchisoare pentru fapte de coruptie, va fi pus in libertate marti, in urma deciziei instantei de a-l elibera mai devreme cu un an si jumatate, scrie opiniabuzau. ro.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, exclus din PSD. Tutuianu: N-a pupat inelul de plumb

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, decizie luata in urma Comitetului Executiv al PSD Dambovita. Motivul invocat este ca au fost identificate disfunctionalitati in activitatea lui Comanescu.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD si isi va pierde functia

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita. A fost prezentat un raport in ceea ce priveste.

Fostul presedinte al CJ Buzau, Cristinel Bigiu, paraseste marti Penitenciarul Focsani

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Focsani, comisar Georgeta Gura, Cristinel Bigiu a primit astazi hotararea defintiva a Judecatoriei Focsani prin care i s-a admis joi cererea de eliberare conditionata si va fi pus in libertate in urmatoarele ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )