Libnet.ro
UNICEF

19:15

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, spitalizat la Paris din cauza unei infectii pulmonare

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte francez Jacques Chirac, spitalizat la Paris din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point. Jacques Chirac se afla la Spitalul La. continuă pe Antena3

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a fost spitalizat

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat in aceasta dimineata la Paris pentru tratarea unei infectii pulmonare, a declarat ginerele sau, Frederic Salat-Baroux, pentru AFP.

Fostul presedinte francez Jaques Chirac a fost internat duminica in spital

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point, citat de Mediafax.

Jacques Chirac a fost spitalizat din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat duminica dupa-amiaza pentru tratarea unei infectii pulmonare, potrivit ginerelui sau. Chirac a condus statul francez timp de 12 ani, insa a fost rareori vazut in public dupa incheierea celui de-al doilea mandat prezidential in 2007, relateaza AFP.

Fostul presedinte Jacques Chirac a fost internat in spital, din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost internat in spital, duminica dimineata, pentru tratarea unei infectii pulmonare, a anuntat ginerele sau.

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi a incetat din viata vineri la 95 de ani

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi, o autoritate morala foarte respectata in tara sa, a incetat din viata vineri, la varsta de 95 de ani, a anuntat seful guvernului, Matteo Renzi, transmite Agerpres, citand surse Reuters si AFP.

Nou dosar penal pentru primarul din Brasov. Scripcaru este acuzat de abuz in serviciu. Fostul presedinte al CJ, Aristotel Cancescu, vizat si el de procurori (VIDEO)

George Scripcaru, primarul Brasovului, este urmarit penal intr-un nou dosar DNA. Alaturi de el sunt vizati Aristotel Cancescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, un consilier judetean si ad.

Fostul presedinte al Italiei, Carlo Azeglio Ciampi, a murit la varsta de 95 de ani

Fostul presedinte al Italiei, Carlo Azeglio Ciampi, a murit la varsta de 95 de ani, in timpul unei operatii complicate, potrivit republicca. it. Ciampi s-a nascut pe 9 decembrie 1920 si a fost al.

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi a decedat la varsta de 95 de ani

Guvernul italian a anuntat vineri decesul fostului presedinte Carlo Azeglio Ciampi, care a jucat un rol esential in aderarea tarii la zona monetara euro in timpul mandatelor succesive de prim-ministru, ministru de finante si sef de stat. Ciampi, care a fost de-a lungul vietii un economist recunoscut, a decedat la varsta de 95 de ani, transmite Reuters.

Primarul George Scripcaru si fostul presedinte al CJ Brasov sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu

Primarul Municipiului Brasov, George Scripcaru, si Aristotel Cancescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Brasov, au fost pusi sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, intr-un dosar intocmit de procurorii DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )