Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, a fugit din Japonia in Liban

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, a fugit din Japonia in Liban

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, care se afla intr-un centru de detentie din Japonia. continuă pe România Liberă

Fuga misterioasa a fostului presedinte al Nissan Motor: Carlos Ghosn a fugit din Japonia in Liban

Fostul presedinte al Nissan Motor Carlos Ghosn, care se confrunta cu acuzatii de infractiuni financiare in Japonia, a fugit din tara si s-a refugiat in Liban, unde este considerat un fel de erou popular.

Carlos Ghosn a ajuns in Liban, unde nu va fi urmarit de autoritati: Nu am fugit de justitie, ci de persecutare politica Fostul presedinte Nissan era retinut la domiciliu in Japonia

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, care se afla intr-un centru de detentie din Japonia, a ajuns legal in Beirut, a anuntat Directia Generala a Sigurantei din Liban, potrivit news. ro. Institutia.

Fostul director al companiei Nissan, Carlos Ghosn, eliberat pe cautiune, a calatorit din Japonia in Liban

Fostul director al companiei Nissan, Carlos Ghosn, a calatorit in Liban dupa ce a parasit Japonia, dar nu este clar cum a plecat din tara asiatica unde a fost eliberat pe cautiune din inchisoare, potrivit unor surse citate de BBC.

Cum a reusitfostul sef Renault-Nissan sa fuga din Japonia intr-un instrument muzical. Planul, pus la cale de sotia sa

In fuga fostului presedinte al Nissan Motor Carlos Ghosn din Japonia in Liban ar fi implicata sotia sa, o trupa muzicala, dar si foste forte speciale.

Traian Basescu, atac dur la ministrul Justitiei! Fostul presedinte face acuzatii grave

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei lanseaza un atac dur catre actualul Ministru al Justitiei, Catalin Predoiu. Care este motivul? Traian Basescu, nemultumit de desfiintarea sectiei speciale Europarlamentarul PMP, Traian Basescu se declara mai mult decat nemultumit in legatura cu desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ). Fostul sef de stat il invinuiste pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )