Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE. continuă pe Adevărul

Antonio Tajani ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European, Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Iohannis (FOTO)

Antonio Tajani, fostul presedinte al Parlamentului European, i-a indemnat pe romanii care traiesc in Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Iohannis si Tajani fac parte din aceeasi.

Fostul presedinte al Parlamentului European ii face campanie electorala lui Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa.

Doliu in politica! A murit Sorin Frunzaverde. Fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin avea 59 de ani

Este doliu in politica romaneasca!Sorin Frunzaverde, fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin, s-a stins din viata la 59 de ani. Sorin Frunzaverde a murit in jurul orei 11, la Spitalul .

Harta Interactiva a sectiilor de votare din Italia Ambasadorul George Bologan: Nu cred ca vor exista cozi care sa nu permita accesul in sectie al unui cetatean roman care va dori sa voteze

Ambasada Romaniei la Roma a organizat, la 31 octombrie 2019, o intalnire cu presa de limba romana din Italia, in contextul alegerilor pentru Presedintele Romaniei. HotNews. ro va prezinta o sinteza cu noutatile legate de alegerile din noiembrie, expuse de George Bologan, Ambasador al Romaniei in Italia, si cateva detalii utile pentru alegatori. Nu cred ca vor exista cozi care sa nu permita accesul in sectie al unui cetatean roman care va dori sa voteze, a spus George Bologan.

Doi romani, tata si fiu, faceau CONTRABANDA cu BULDOZERE furate din Italia. Ce au descoperit vamesii romani in Maramures

Politistii semnaleaza deseori cazuri de masini furate din strainatate si vandute in Romania, dar descoperirea fiacuta zilele trecute depaseste orice previziune. Mai exact, doi barbati, tata si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )