Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul Revolutiei. La iesirea din sediul Parchetului, fostul sef de stat a lovit microfoanele jurnalistilor

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul Revolutiei. La iesirea din sediul Parchetului, fostul sef de stat a lovit microfoanele jurnalistilor

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este audiat la Parchetul General, in dosarul Revolutiei. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Fostul ministru al Sanatatii a fost audiat in calitate de martor la Tribunalul Gorj intr-un dosar de marturie mincinoasa

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Tribunalul Gorj, pentru a fi audiat in dosarul in care este trimis in judecata pentru marturie mincinoasa un fost apropiat al ex prefectului si deputatului de Gorj, Mugurel Surupaceanu. Banicioiu a fost audiat in calitate de martor.

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, agresiv cu jurnalistii, dupa ce a fost audiat in dosarul Revolutiei. A lovit microfoanele si i-a acuzat pe ziaristi ca nu au discernamant cand l-au intrebat daca se asteapta sa fie pus sub acuzare

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul Revolutiei. Liderul onorific al social-democratilor nu a dorit sa faca declaratii jurnalistilor. Iliescu a fost audiat in calitate de martor, afirma surse judiciare.

UPDATE Fostul presedinte Ion Iliescu a fost audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat joi la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Revolutiei, in care se fac cercetari pentru infractiuni contra umanitatii.

Ion Iliescu, audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Revolutiei

ACTUALIZARE 11:54 Iliescu: Am avut o convorbire, o convorbire amicala Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat joi, dupa ce a fost audiat timp de doua ore la Parchetul instantei supreme, ca este martor in dosarul Revolutiei si ca a avut o discutie amicala cu procurorii militari care fac cercetari pentru infractiuni contra umanitatii in aceasta cauza. ---------- Fostul presedinte Ion Iliescu a venit astazi la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Revolutiei, in care se fac cercetari pentru infractiuni contra umanitatii.

Ion Iliescu, intrebat daca se simte vinovat pentru cei care au murit la Revolutie: Pentru ce? UPDATE

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat, joi, la Parchetul instantei supreme, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul Revolutiei, in care se fac cercetari pentru infractiuni contra umanitatii.

Egiptul, la capatul Primaverii Arabe. Fostul presedinte Hosni Mubarak a fost eliberat

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, care si-a condus tara cu o mana de fier timp de 30 de ani, a fost eliberat, transmite AFP, notand ca aceasta decizie marcheaza, in mod simbolic, inchiderea capitolului Primaverii Arabe in Egipt.

Ion Iliescu, intrebat daca se simte vinovat pentru oamenii care au murit la Revolutie: Pentru ce? Trebuie sa aveti cat de cat discernamant

Ion Iliescu a fost intrebat joi de jurnalisti, la iesirea din sediul Parchetului General, unde a fost citat in calitate de martor in dosarul Revolutiei, daca se simte vinovat pentru oamenii care au murit la Revolutie, el raspunzand: Pentru ce? Trebuie sa aveti cat de cat discernamant. Iliescu a fost audiat aproximativ doua ore, afirmand la iesire ca a avut o discutie amicala cu procurorii militari.

Ion Iliescu, audiat in dosarul Revolutiei

Ion Iliescu s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor in dosarul Revolutiei. La 27 de ani de la Revolutiei, Parchetul General a decis sa redeschida acest dosar si sa i.

Gelu Voican Voiculescu a fost audiat, in dosarul Revolutiei, la Parchetul instantei supreme

Gelu Voican Voiculescu, fostul viceprim-ministru al Romaniei in Guvernul provizoriu al lui Petre Roman, a fost audiat, marti, la Parchetul instantei supreme, in calitate de martor in dosarul Revolutiei, informeaza News. ro. La iesire, Voiculescu nu a vrut sa discute cu jurnalistii .

Fostul presedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, va fi pus in libertate

Fostul presedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a fost pus in libertate, decizie luata de Parchetul de la Cairo. Acesta a fost achitat la inceputul lunii martie de Curtea de Casatie pentru acuzatia de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )