Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a venit la audieri la sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul Kovesi- UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a venit la audieri la sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul Kovesi- UPDATE

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii Florian Coldea s-a prezentat joi la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia. continuă pe Hotnews

PENTRU A FI AUDIAT IN DOSARUL PRIVIND EXTRADAREA LUI NICOLAE POPA: Florian Coldea a ajuns la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea s-a prezentat, astazi, la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor pentru a fi audiat in dosarul privind extradarea fostului director FNI Nicolae Popa, in care este anchetata Laura Codruta Kovesi.

Florian Coldea, audiat de sectia speciala: Fostul prim-adjunct al SRI da explicatii in dosarul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Florian Coldea a refuzat sa faca declaratii in momentul sosirii la sectia speciala. Cat interes pentru un profesor?!, a spus Coldea in fata jurnalistilor, precizand ca nu poate face.

Florian Coldea, audiat joi la Sectia speciala in dosarul privind aducerea in tara a lui Nicolae Popa

Florian Coldea ajunge joi in fata anchetatorilor de la Sectia speciala de investigare a magistratilor. Da declaratii in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, dosar in care e inculpata fosta sefa.

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, audiat la Sectia de ancheta a magistratilor in dosarul Codrutei Kovesi

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, s-a prezentat joi la Sectia de anchetare a magistratilor, pentru audieri in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Florian Coldea, audiat aproape patru ore in dosarul lui Kovesi: SRI a fost implicat in operatiunea de identificare si aducere in tara a lui Nicolae Popa

UPDATE Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea a fost audiat la Sectia de anchetare a magistratilor,in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din.

FLORIAN COLDEA: SRI, implicat in operatiunea de aducere in tara a lui Nicolae Popa

Serviciul Roman de Informatii a fost implicat in operatiunea de identificare, localizare si aducere in tara a omului de afaceri Nicolae Popa, operatiunea fiind una de succes, a afirmat, astazi, Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, care a fost audiat la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) timp de trei ore.

Florian Coldea, audiat in dosarul aducerii lui Nicolae Popa

UPDATE Florian Coldea a ajuns la Sectiade invstigare amagistratilor. Fostul prim adjunct al Serviciului Roman de Informatii SRI) Forian Coldea urmeaza sa fie audiat de procurorii Sectiei de.

Florian Coldea, audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi

Florian Coldea, fostul prim adjunct al Serviciului Roman de Informatii va fi audiat joi de procurorii Sectiei de investigare a magistratilor. Forian Coldea urmeaza sa fie audiat de procurorii Sectiei de.

UPDATE Oprea si Coldea, audiati la Sectia Speciala in dosarul in care este anchetata Codruta Kovesi

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, s-a prezentat joi la Sectia de anchetare a magistratilor, pentru audieri in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia. Cateva minute mai tarziu acolo a ajuns si fostul ministru al Internelor Gabriel Oprea.

Florian Coldea, audiat timp de 4 ore de sectia speciala: Multe persoane fac eforturi disperate ca aceasta cooperare sa afecteze capacitatile Romaniei de aplicare a legii (VIDEO)

Fostul prim-ajunct al SRI Florian Coldea a fost audiat joi pentru 4 ore de sectia speciala de investigare a magistratilor in dosarul in care Laura Codruta Kovesi este urmarita penala privind felul in care a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )