Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul primar din Grindu, condamnat pentru trafic de influenta, obligat sa dea cu matura timp de 120 de zile

Adevărul Adevărul,
Fostul primar din Grindu, condamnat pentru trafic de influenta, obligat sa dea cu matura timp de 120 de zile

Edilul comunei Grindu, din judetul Ialomita, ar putea fi vazut maturand curtea bisericii din comuna, scrie independentonline. ro. Costel Vieriu, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta, a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare si obligat sa presteze si 120 de zile de munca in folosul comunitatii. Ziarul local scrie ca una dintre locatiile in care acesta ar trebui sa munceasca este curtea bisericii inaltarea Domnului. continuă pe Adevărul

Doi barbati din Balti, retinuti pentru trafic de influenta

Doi barbati din Baltiau ajuns in vizorul ofiterilor DGT,,Nord a CNA si procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi pretins si primit 850 de euro de la o persoana pentru obtinerea permisului de conducere.

Finul lui Adrian Mutu, retinut pentru trafic de droguri

Finul cunoscutului fotbalist Adrian Mutu a fost retinut pentru trafic de droguri. Alexandru Mihailescu a fost ridicat de catre politisti din parcarea unui centru comercial din Pitesti in urma unui.

Fostul senator Marius Isaila, condamnat pentru a doua oara la inchisoare cu executare

Fostul senator Marius Isaila a fost condamnat marti, 5 februarie, de Curtea de Apel Bucuresti pentru instigare la fals sub semnatura privata si conducere fara permis. Isaila a primit doi ani de inchisoare pentru cele doua fapte, insa acesta se afla deja in penitenciar, in urma unei condamnari pentru fapte de coruptie.

Presa rusa: Fostul primar Lujkov a informat despre contactele pe care Trump le-a avut cu Primaria Moscovei

Fostul premier al Moscovei, Iuri Lujkov, a comentat inregistrarea video postata pe Internet, cu convorbiri ale oficialilor moscoviti din 1995, in care este surprinsa figura unui barbat care seamana cu presedintele SUA, Donald Trump, scrie Rosbalt. ru, citat de Rador.

Busoi (PNL): PSD-Firea se cearta cu PSDragnea, viceprimarul Badulescu se bate cu primarul Mutu. PSD isi bate joc de bucuresteni, in loc sa dea solutii pentru trafic si RADET

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, acuza PSD ca isi bate joc de cetateni. Cu privire la situatia din Bucuresti, liderul liberal spune ca, in utlimii doi ani si jumatate, banii pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )