Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul primar din Pitesti, condamnat la opt ani de inchisoare cu executare. Decizia nu e definitiva

Antena3 Antena3,
Fostul primar din Pitesti, condamnat la opt ani de inchisoare cu executare. Decizia nu e definitiva

Tudor Pendiuc, fostul primar al municipiului Pitesti, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care e acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. Decizia a fost luata de Treibunalul Bucuresti. continuă pe Antena3

Fostul primar PSD al Pitestiului, Tudor Pendiuc, condamnat la 8 ani de inchisoare. Fiica sa a primit cinci ani.

Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost condamnat, miercuri, la opt de inchisoare, iar fiica sa, Emanuela-Elena Pendiuc, la cinci ani, de Tribunalul Bucuresti, pentru infractiuni de coruptie privind modul in care a cumparat 80 de autobuze, transmite Mediafax.

Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, condamnat la 8 ani de inchisoare. Fiica sa, fosta vedeta TVR, a primit 5 ani

Tudor Pendiuc, fost primar al Pitestiului, a fost condamnat pe fond, miercuri, la pedeapsa de 8 ani de inchisoare, inb timp ce fiica acestuia, Emanuela Pendiuc, a primit o pedeapsa de 5 ani de inchisoare.

UPDATE Copilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet

Copilul de 4 ani care intrase in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala la o clinica stomatologica din Pitesti a murit, a anuntat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Baietelul de 4 ani a intrat in stop cardio-respirator in urma cu o jumatate de ora si nu a mai putut fi resuscitat, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii anuntase ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie generala cu propofol, desi clinica stomatologica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale. 28 Ministrul Sanatatii anunta ca in perioada urmatoare va fi verificat felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice. UPDATE 20:16 Politia Arges a anuntat miercuri seara ca in acest caz face cercetari pentru ucidere din culpa. UPDATE 19:22: Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti a fost suspendata complet de Inspectia Sanitara de Stat, dupa decesul copilului.

Copilul de 4 ani, intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, e in MOARTE CEREBRALA. Doctorul a incercat sa explice interventia (VIDEO)

Starea copilului de patru ani, care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, s-a agravat. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Grigore Alexandrescu, au anuntat.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

DSP Arges face verificari la clinica stomatologica din Pitesti, dupa ce copilul de patru ani a paralizat in urma anesteziei

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, la solicitarea Ministerului Sanatatii, dupa ce un copil de patru ani a paralizat in urma unor injectii cu anestezie.

Copil de 4 ani din Pitesti, in coma dupa ce a mers la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce a mers la stomatolog si s-ar fi simtit rau imediat dupa ce i s-a facut anestezie, scrie Mediafax.

Autopsia cantaretei Whitney Houston, publica la opt ani de la moartea artistei Detalii socante

Autopsia in cazul cantaretei Whitney Houston a devenit publica la opt ani de la moartea vedetei si contine detalii socante, potrivit msn. com.

Autopsia cantaretei Whitney Houston, publicata dupa opt ani de la moarte: detalii in premiera despre deces

Dupa opt ani de la moartea cantaretei Whitney Houston, autopsia artistei a ajuns in presa, iar documentele prezinta detalii socante.

Tragedie in muzica! Autopsia CELEBREI CANTARETE a fost publicata la opt ani de la moarte! Romanii sunt iN STARE DE SOC

Moartea celebrei cantarete Whitney Houston a socat intreaga lume! La opt ani de la disparitia tragica, a fost publicat raportul privind autopsia. Cu doar cateva ore inainte de moartea ei, artista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )