Libnet.ro
UNICEF

09:01

Fostul primar Gheorghe Nechita, condamnat pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul primar Gheorghe Nechita, condamnat pentru luare de mita

Fostul primar al municipiului Iasi Gheorghe Nichita a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul primar Gheorghe Nichita de la Iasi a primit patru ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al Municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Fostul primar al orasului Iasi Gheorghe Nichita, condamnat la 4 ani cu executare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia a fost data de Triunalul Bucuresti si nu este definitiva.

Fostul primar al Iasului, patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia nu e definitiva

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat la patruani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Potrivit ziaruldeiasi. ro, decizia nu este insa.

Fostul primar al orasului Iasi Gheorghe Nichita condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fostul primar al orasului Iasi, Gheorghe Nichita, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul UTI

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, condamnarea la patru ani de inchisoare cu executare a fostului primar al Iasiului Gheorghe Nichita. Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu a fost si el condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare.

Fostul senator Gigi Chiru, condamnat definitiv la 6 luni inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 6 luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita electorala in timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012, anunta Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )