Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul primar al Municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat in dosarul Amanta

B1 B1,
Fostul primar al Municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat in dosarul Amanta

Fostul primar al Municipiului Iasi, Gheorghe Nichitaa fost condamnatastazi, in dosarul Amanta. Judecatorii dincadrul Tribunalului Iasi l-au condamnat la5 ani si 2 luni de inchisoare. continuă pe B1

Gheorghe Nichita a fost condamnat in dosarul Amanta. Ce se intampla cu fostul primar din Iasi

Verdict crunt in pentru fostul primar din Iasi. La doar doua zile dupa alegerile locale 2020, Gheorghe Nichita a fost condamnat la ani buni de inchisoare in dosarul Amanta. Gheorghe Nichita, condamnat in dosarul Amanta. Cati ani de inchisoare a primit fostul primar din Iasi? Fostul primar al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat, .

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, condamnat la 5 ani si 2 luni cu executare pentru ca si-a spionat amanta

Tribunalul Iasi a decis marti, 29 septembrie, sa il condamne la 5 ani si 2 luni d ,inchisoare cu executare pe fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita.

Gelozia costa! Fostul primar al Iasului condamnat in dosarul Amanta

Fostul primar al Municipiului Iasi, Gheorghe Nichitaa fost condamnatmarti, in dosarul Amanta, impreuna cu principalul sau complice, Liviu Hliboceanu, fostul sef al Politiei Locale.

Iasi: Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la cinci ani si doua luni de inchisoare, in dosarul Amanta

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Iasi, in prima instanta, la cinci ani si doua luni de inchisoare. Nichita a fost acuzat de DNA ca s-a folosit de politia locala pentru a-si urmari amanta prin oras.

Gheorghe Nichita, condamnat la cinci ani si doua luni de inchisoare, in dosarul Amanta

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Iasi, in prima instanta, la o sentinta de cinci ani si doua luni de inchisoare. Nichita a fost acuzat de DNA ca s-a folosit de politia locala Iasi pentru a-si urmari amanta prin oras.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care aspira la functia de primar si de consilier al municipiului Iasi

Lista candidatilor care aspira la functia de primar al municipiului Iasi cuprinde 14 nume. Astfel, actualul edil, Mihai Chirica, are nu mai putin de 13 contracandidati.

Clotilde Armand: Fostul primar pesedist trebuie retinut urgent. Curierul prins de noi cu procesele verbale este candidat la functia de consilier din partea PSD

Candidata USR PLUS pentru functia de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, afirma, marti, ca fostul primar pesedist trebuie retinut urgent de anchetatori si da cateva explicatii pentru aceasta consideratie. Armand afirma ca barbatul prins cu procesele verbale in sediul Primariei Sector 1 este Sorin Catalin Tomescu - candidat la functia de consilier din partea PSD, avand asupra sa 473 deprocese verbale.

Candidatul PNL castiga primaria Constanta. Fostul primar abia al treilea

Vergil Chitac, candidatul PNL la functia de primar al municipiului Constanta, a castigat alegerile l.

Clotilde Armand: Fostul primar pesedist trebuie retinut urgent de anchetatori Curierul prins de noi cu procesele verbale este Sorin Catalin Tomescu, candidat PSD la functia de consilier

Candidata USR-PLUS pentru functia de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, spune ca primarul PSD in exercitiu Dan Tudorache trebuie retinut urgent de anchetatori pentru frauda electorala si grup infractional organizat. Ea afirma ca barbatul prins cu peste 400 de procese verbale in sediul Primariei Sector 1 este Sorin Catalin Tomescu, candidat PSD la functia de consilier din partea PSD, in conditiile in care Tudorache a sustinut ca acel barbat era de fapt un curier.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )