Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul principe Nicolae va anunta cine sunt cele doua persoane din Casa Regala care l-au scos din linia de succesiune

România Liberă România Liberă,
Fostul principe Nicolae va anunta cine sunt cele doua persoane din Casa Regala care l-au scos din linia de succesiune

Fostul principe Nicolae, cel care a incercat, acum cateva zile, fara succes, sa-l vada pe bunicul sau, regele Mihai, urmeaza sa dezvaluie cine sunt cele doua persoane din cadrul Casei Regale care au determinat excluderea lui din linia de succesiune. continuă pe România Liberă

Dumnezeule! Cine sunt cele doua persoane care AU MURIT dupa ce masina in care se aflau A PLONJAT 10 METRI DE PE UN POD

Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a plonjat de la 10 metri inaltime. Cei doi se deplasau, sambata dimineata, spre serviciu. in afara localitatii.

Tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolae: Tac din smerenie, nu pentru ca nu am lucruri de spus

Nicoleta Cirjan, tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai, scrie, pe Facebook, ca telefenul ei suna continuu de doua zile, oamenii vrand sa stie cine este, ce face si, mai ales, cum comenteaza ceea ce se intampla in Casa Regala, dar ca in acest moment, in care Regele Romaniei e pe patul de moarte, tace din smerenie, ci nu pentru ca nu are lucruri de spus.

Fostul principe Nicolae, interviu la Antena 3: Mi-a fost greu sa faca asta in presa, dar imi doresc sa imi vad bunicul/ Am o relatie rece cu toata casa regala/ La ultima intalnire am vorbit despre automobile si avioane

Fostul principe Nicolae a acordat un interviu Antenei 3 incercand sa explice ultimele evenimente tensionate din familia regala a Romaniei dupa ce a fost acuzat ca a agresat mai multe persoane in incercarea de a-l vedea pe Regele Mihai, bunicul sau. Nicolae a reluat afirmatiile facute in aceste zile sustinand ca a incercat sa ia initial contact prin mai multe scrisori, apoi a incercat sa-l vada d emai multe ori, dar fara succes. Fostul principe sustine ca nu a agresat pe nimeni, ca nu intelege raceala familiei regale si ca nu va mai ramane in Elvetia incercand sa ia contact cu regele Mihai.

Iubirea si respectul unui popor se castiga, nu se obtin cu forta! Fostul principe Nicolae, ATAC DUR la Casa Regala condusa de Radu Duda (FOTO)

Scandalul dintre fostul Principe Nicolae si Casa Regala ia amploare. Nicolae Medforth-Mills sustine ca bunicul sau, Regele Mihai I, nu ar fi decis niciodata ca ei doi sa nu se mai vada, facand referire la.

Avocat: Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia

Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia, a anuntat sambata avocatul sau, Radu Enache, potrivit News. ro.

Avocat: Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia

Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia, a anuntat sambata avocatul sau, Radu Enache.

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, dupa scandalul cu Casa Regala: Simt ca am pierdut ceva din sufletul meu

Fostul principe Nicolae a continuat sa posteze pe Facebook fotografii care il infatiseaza alaturi de bunicul sau, Regele Mihai, insotite de mesaje emotionate. Asta dupa ce, incercarea de la inceputul saptamanii de a-si vedea bunicul, aflat intr-o stare de sanatate precara, s-a soldat cu un imens scandal.

Fostul principe Nicolae ii raspunde mamei sale. Mesaj si pentru restul Familiei Regale

Dupa ce Principesa Elena s-a lepadat public de el, fostul principe Nicolae ii raspunde acesteia, dar si celorlalti membri ai Casei Regale a Romaniei, care ii reproseaza fortarea intrarii.

Fostul principe Nicolae, audiat de politisti

Update:Fostul principe Nicolae se afla la politie unde da declaratii, ca urmare a incidentului in care acesta a incercat sa intre cu forta in casa Regelui Mihai. Stirea.

Tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolae: O minima dovada de respect fata de Maria Sa este sa tacem cu totii!

Mama presupusului copil al fostului principe Nicolae a avut o prima reactie in scandalul Casei Regale. Nicoleta Cirjan a scris pe Facebook ca refuza sa acorde vreun interviu si ca prefera sa nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )