Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fostul principe Nicolae vorbeste despre relatia rece cu Familia Regala: Vor fi invitati Margareta si Radu la nunta

B1 B1,
Fostul principe Nicolae vorbeste despre relatia rece cu Familia Regala: Vor fi invitati Margareta si Radu la nunta

Prezent la Arad, intr-o vizita de Ziua Regalitatii, fostul principe Nicolae a vorbit despre relatia pe care o are cu membrii Familiei Regale, recunoscand ca nu este una buna. Relatiile nu sunt cele mai. continuă pe B1

Fostul principe Nicolae spune ca relatiile sale cu membrii familiei regale nu sunt cele mai bune si chiar daca nu vorbeste cu acestia, ii va invita la nunta

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, in continuare, el declarandu-le jurnalistilor, joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida comunicarea cu familia, dar ca nu a mai vorbit cu Majestatea Sa Margareta de la moartea Regelui Mihai.

Fostul principe Nicolae spune ca relatiile sale cu membrii familiei regale nu sunt cele mai bune si, chiar daca nu are comunicare cu acestia, i va invita la nunta

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, in continuare, el declarandu-le jurnalistilor joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida comunicarea cu familia, dar ca nu a mai vorbit cu Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei romane, de la moartea Regelui Mihai, transmite News. ro. Nicolae spune ca va trimite o invitatie pentru fiecare membru al familiei regale pentru nunta sa.

Totul despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu frumoasa din trupa ASIA!

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari, iar fosta membra a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. intr-un interviu, Sorana a povestit despre relatia pe care o are cu varul ei.

Tudorel Toader, despre relatia cu Laura Codruta Kovesi

Tudorel Toader a vorbit despre relatia pe care o are acum cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis sa o revoce din functie. Care relatie? Personala sau.

Adevarul Live de la 12.00: Lidia Buble vorbeste despre razboiul dus intr-o relatie de iubire

De la dragoste la razboi nu este decat un pas. Lidia Buble vorbeste despre iubire, relatii si nevoia momentelor de singuratate, temele noului sau single, Sub apa.

Adevarul Live de la 13.00: Lidia Buble vorbeste despre razboiul dus intr-o relatie de iubire

De la dragoste la razboi nu este decat un pas. Lidia Buble vorbeste despre iubire, relatii si nevoia momentelor de singuratate, temele noului sau single, Sub apa.

Iordache vorbeste despre propuneri pentru Codul Penal

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, Florin Iordache, a afirmat marti, la finalul dezbaterilor de fond privind modificarea Codului penal, ca ei vor niste legi mai bune, care sa lase arbitrariul, iar amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sunt importante. intrebat despre amendamentele depuse de deputatii PSD Catalin Radulescu si Serban Nicolicea, fostul ministru al Justitiei a spus ca daca unii dintre colegi au venit cu niste propuneri care sfideaza realitatea, nu inseamna ca vor fi si sustinute.

Radu Tudor vorbeste despre investitiile masive ale SUA in bazele militare romanesti. Ce proiecte se vor demara

Radu Tudor a vorbit pe blogul personal despre investitia masiva americana care va fi facuta in bazele militare romanesti. Grupul de lucru romano-american la nivel inalt in domeniul apararii s-a.

Dragnea, despre relatia dintre premier si presedinte: Nu-mi aduc aminte ca doamna premier sa l fi jignit pe presedinte, ci vad ca tot ncaseaza de la domnul presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca va merge la Cotroceni de Ziua Europei, impreuna cu premierul Viorica Dancila, pentru ca nu dorim sa escaladam un conflict, mentionand insa domnul presedinte s-a suparat, sa speram ca ii trece si ca se mai calmeaza. intrebat cum vede relatia dintre Iohannis si premier, Dragnea a spus ca desi Viorica Dancila nu l-a jignit, tot incaseaza de la presedinte.

Csaba Asztalos, presedinteleConsiliului pentru Combaterea Discriminarii, la Adevarul Live. Vorbeste despre criteriile dupa care institutia da amenzi

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Csaba Asztalos, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a raspunde acuzatiilor potrivit carora institutia se afla sub controlul PSD. De asemenea, seful CNCD va vorbi despre cazul familiei cu o mama si doi copii care nu a fost lasata sa intre la cinema.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )