Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fostul procuror Emilian Eva, depresiv, dupa plecarea din DNA: A vandut tablouri ca TERAPIE

România Liberă România Liberă,
Fostul procuror Emilian Eva, depresiv, dupa plecarea din DNA: A vandut tablouri ca TERAPIE

Fostul procuror Emilian Eva, trimis marti in judecata, le-a povestit procurorilor anticoruptie ca, dupa ce a plecat din DNA a cazut in depresie si a facut terapie prin vanzarea de tablouri obtinute ilicit, potrivit rechizitoriului procurorilor DNA. continuă pe România Liberă

Alina Bica si Emilian Eva, suspendati din functie de CSM

Alina Bica si Emilian Eva au fost suspendati din functie de CSM. Procurorul Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a fost trimis in judecata marti, in stare de arest preventiv, pentru luare de.

Procurorul Emilian Eva a dat o explicatie terapeutica interesului brusc pentru arta. DNA: A dat dovada de lipsa unor minime standarde de etica si moralitate

Procurorii DNA care l-au trimis in judecata pe magistratul Emilian Eva arata ca acesta s-a folosit de calitatea de procuror pentru a obtine venituri injuste.

Procurorii Alina Bica si Emilian Eva, SUSPENDATI din functie de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) i-a suspendat astazi pe Alina Bica si Emilian Eva din functiile de procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, respectiv procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Emilian Eva a fost trimis in judecata pentru spaga, spalare de bani si comert cu opere de arta. Procurorul a fost suspendat din functie

Procurorul Emilian Eva- din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, a fost trimis astazi in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite si fals in declaratii.

Procurorul penal Emilian Eva facea dosare penale pe denunturile pacientilor de la Socola

Procurorul arestat Emilian Eva s-a folosit de marturii ale unor pacienti internati la Socola, pentru a-si pune in scena dosare penale. Mai exact, Eva voia sa se razbune pe familia unui om de afaceri, Gheorghe.

Procurorul Emilian Eva, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorul Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a fost trimis in judecata astazi in stare de arest preventiv, pentru luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite si fals in declaratii, informeaza un comunicat al DNA remis redactiei.

Procurorul penal Emilian Eva a fost trimis in judecata. Cum si-a tarat fiica si nepotul in afaceri murdare

Procurorul Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a fost trimis in judecata marti, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca.

Procurorul Emilian Eva, care a instrumentat cazul ICA, trimis in judecata

Procurorul Emilian Eva, cel care a instrumentat cazul ICA, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite si fals in declaratii, infomeaza DNA.

Colectia de arta a DNA s-a imbogatit cu 61 de falsuri de la procurorul Emilian Eva

Peste 600 de tablouri confiscate de la clientii procurorilor anticoruptie au fost predate in custodie Muzeului de Arta. Dintre acestea, 61 sunt falsuri, sustin expertii. Acestea ii apartin, inca, magistratului Emilian Eva, despre care anchetatorii spun ca stia ca detine opere false, si, mai mult, chiar ar fi incercat sa le vanda.

Fratele lui Emilian Eva, cercetat pentru spalare de bani si fals in declaratii

Managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, Lucian Eva, este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie pentru spalare de bani si fals in declaratii, intr-un dosar disjuns din cel al fratelui sau,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )