Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul profesor devenit criminal a fost condamnat definitiv. Instanta a considerat ca a avut discernamant si i-a dat 20 de ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Fostul profesor devenit criminal a fost condamnat definitiv. Instanta a considerat ca a avut discernamant si i-a dat 20 de ani de inchisoare

Alin Minciunescu, fostul profesor de istorie care, in august 2017, i-a taiat gatul unei femei din Mioveni a fost condamnat la 20 de ani, inchisoare. Pedeapsa este definitiva. continuă pe Adevărul

Profesorul de istorie care i-a taiat gatul unei femei de 68 de ani a fost condamnat definitiv la 20 de ani de inchisoare

Alin Minciunescu, profesor de istorie care i-a taiat gatul unei femei in varsta de 68 de ani, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare. Pedeapsa este definitiva.

Deputatul Octavian Goga, condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul Octavian Goga, care a intrat in Parlamentul Romaniei in anul 2016 pe listele Partidului Miscarea Populara PMP) Covasna, a fost condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare pentru.

Deputatul Octavian Goga, condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de nchisoare cu suspendare

Deputatul Octavian Goga, care a intrat in Parlamentul Romaniei in anul 2016 pe listele Partidului Miscarea Populara PMP) Covasna, a fost condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice si conducere fara permis, relateaza Agerpres.

Un hacker din Sebes a spart serverele unor firme si institutii. Prins de DIICOT, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare

Un tanar in varsta de 38 de ani, cu domiciliul in municipiul Sebes, a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunilor de acces ilegal la un sistem informatic si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Un agricultor a fost condamnat la inchisoare cu executare, dupa moartea unor albine

Un agricultor austriac a fost condamnat miercuri la patru luni de inchisoare cu executare - o pedeapsa rar intalnita in astfel de cazuri - pentru faptul ca a folosit in mod ilegal un insecticid care a determinat.

Franta: Un barbat a fost condamnat la nchisoare pentru ca a plesnit o tnara de 21 de ani peste fund, n autobuz

Un barbat care a plesnit o femeie peste fund intr-un autobuz, langa Paris, a fost condamnat la trei luni de inchisoare. De asemenea, s-au aplicat pentru prima oara prevederile unei legi anti-hartuire, barbatul fiind amendat pentru remarcile despre corpul femeii, scrie Guardian.

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat la 3 pana la 10 ani de inchisoare

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat la 3 pana la 10 ani de inchisoare, pentru ca a agresat-o sexual pe fosta jucatoare de baschet Andrea Constard, informeaza CNN.

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat la 3 pana la 10 ani de inchisoare, pentru ca a agresat-o sexual pe fosta jucatoare de baschet Andrea Constard, informeaza CNN.

Actorul Bill Cosby a fost condamnat

Starul TV, Bill Cosby, a fost condamnat astazi la o pedeapsa intre trei si zece ani de inchisoare, pentru droguri si agresiuni sexuale asupra unei femei, cu mai 10 ani in urma, potrivitThe Guardian.

Un cunoscut actor american a fost condamnat la inchisoare pentru agresiune sexuala

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat marti de un judecator din Pennsylvaniala o pedeapsa intre trei si zece ani de inchisoare pentru agresiune sexuala, transmite AFP. La pronuntarea pedepsei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3444 seconds )