Libnet.ro
UNICEF

04:40

Fostul sef al ANAF, Gelu Stefan Diaconu, anunta ca va ataca TVA Split la Curtea Constitutionala

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al ANAF, Gelu Stefan Diaconu, anunta ca va ataca TVA Split la Curtea Constitutionala

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, a anuntat, pe Facebook, ca va ataca la Curtea Constitutionala sistemul de plata defalcata a TVA, daca acesta va deveni obligatoriu de la 1 ianuarie 2018. continuă pe România Liberă

Gelu Stefan Diaconu anunta ca va ataca TVA Split la Curtea Constitutionala

Fostul sef al ANAF, Gelu Stefan Diaconu, anunta vineri, pe pagina sa de Facebook, ca va ataca la Curtea Constitutionala sistemul de plata defalcata a TVA, daca acesta va deveni obligatoriu de la 1 ianuarie 2018. Gelu Stefan Diaconu considera ca Split TVA este un adevarat atentat la utilizarea propriilor lichiditati si ca de departe cea mai grava consecinta o va avea blocarea utilizarii de catre platitorii de TVA a sumelor colectate din livrarea produselor/serviciilor.

Lovitura pentru Guvern: TVA split, atac la Curtea Constitutionala de un fost sef al ANAF

Fostul director al ANAF, Gelu Stefan Diaconu, a anuntat ca va ataca la Curtea Constitutionala masura introducerii obligativitatii platii defalcate a TVA de la 1 ianuarie 2018. Acesta afirma ca Split.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump cere o investigatie, dupa ce ar fi fost interceptat de Guvern

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, solicita Departamentului de Justitie american sa investigheze dezvaluirea CNN conform careia ar fi fost supravegheat in baza unor ordine secrete ale Justitiei.

Fostul sef al Tarom afirma ca a primit sugestii pentru a vinde Tarom la o companie araba/ Ponta a confirmat in august ca a vrut sa vanda TAROM

Eugen Davidoiu, fostul director general al Tarom, sustine ca in primele saptamani dupa preluarea functiei au fost discutii cu anumite persoane, printre care si un consilier al unui premier, in cadrul carora s-ar fi sugerat ca Tarom ar trebui sa mearga la o companie araba. Victor Ponta a confirmat la sfarsitul lunii august declaratia fostului director Tarom, Nicolae Demetriade, care a spus la un post de televiziune ca fostul premier a incercat sa vanda Tarom in Qatar, Emiratele Arabe si Turcia.

Fostul sef al Tarom spune ca i s-a sugerat sa accepte vanzarea companiei nationale catre un operator din lumea araba

Eugen Davidoiu, fostul director general al Tarom, sustine ca in primele saptamani dupa preluarea functiei au fost discutii cu anumite persoane, printre care si cu un consilier al unui premier, in cadrul carora s-ar fi sugerat ca Tarom ar trebui sa mearga la o companie araba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )