Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul sef al Bancorex Razvan Temesan pierde procesul in care cerea BCR 4,5 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul sef al Bancorex Razvan Temesan pierde procesul in care cerea BCR 4,5 milioane de euro

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins astazi ca nefondat recursul lui Razvan Temesan, fost sef al Bancorex, in procesul in care acesta cerea Bancii Comerciale Romane BCR) peste 4,5 milioane euro, reprezentand drepturile salariale din momentul in care a fost concediat. Decizia instantei este irevocabila. continuă pe Ziarul Bursa

Razvan Temesan a pierdut, irevocabil, procesul cu Banca Comerciala Romana. Fostul sef al Bancorex cerea de la BCR 4,5 milioane de euro

Fostul presedinte al Bancorex Razvan Temesan, care a cerut in instanta 4,5 milioane de euro de la Banca Comerciala Romana, a pierdut, irevocabil, procesul, informeaza Mediafax. Suma de bani ceruta de Temesan.

Recursul lui Razvan Temesan in procesul cu BCR a fost respins ca nefondat. Decizia instantei e irevocabila

Instanta a respins joi printr-o decizie irevocabila ca nefondat recursul declarat de Razvan Temesan, fostul sef al bancorex, in procesul pe care acesta l-a intentat BCR. Admite recursul formulat de recurenta-parata Banca Comerciala Romana. Modifica in parte sentinta atacata. Respinge ca neintemeiate pretentiile din actiune privind obligarea paratei la plata catre reclamant a drepturilor salariale aferente perioadei 27. 2014, a daunelor morale. Respinge ca neintemeiate pretentiile din actiune privind constatarea calitatii de salariat a reclamantului pe functia echivalenta in organigrama BCR cu cea de director general executata in cadrul Bancorex. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei atacate. Irevocabila, se arata in dispozitivul sentintei.

Dan Voiculescu pierde procesul in care reclama modul de numire al judecatorilor

Dan Voiculescu a pierdut procesul in care a contestat raportul Inspectiei Judiciare din CSM, care a stabilit ca cei doi judecatori care au solutionat dosarul in care omul de afaceri a fost condamnat la 10 ani de inchisoare au fost repartizati corect in completul care a dat sentinta definitiva.

Dosarul ICA: Voiculescu pierde procesul in care se plange de cum au fost numiti judecatorii

Omul de afaceri Dan Voiculescu a pierdut procesul in care a contestat raportul Inspectiei Judiciare din CSM, care a stabilit ca cei doi judecatori care au solutionat dosarul in care omul de afaceri a fost condamnat la 10 ani de inchisoare au fost repartizati corect in completul care a dat sentinta definitiva, informeaza Mediafax.

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, trimis in judecata pentru trei fapte de abuz in serviciu in dosarul ANRP. NU a luat mita!

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, trimis in judecata pentru trei fapte de abuz in serviciu. El NU a luat mita. intre cei care au luat mita figureaza fostul vicepresedinte al ANRP, Theodor Nicolescu. DNA i-a trimis in judecata pe inculpatii ZAAROUR INGRID, IUORAS MIHNEA-REMUS, MARKO ATTILA-GABOR, POPA-MOCANU INGRID-LUCIANA, BACIU REMUS-VIRGIL, CANANGIU CONSTANTIN-CATALIN, NICOLESCU THEODOR-CATALIN si GEORGESCU HORIA, membrii ai Comisiei Centrale la ANRP pentru ca au aprobat despagubiri uriase, supraevaluate. Dintre ei, Theodor Nicolescu , fost vicepresedinte ANRP a cerut si primit mita.

DNA. Denunturile lui Dorin si Alin COCOS in dosarul despagubirilor de la ANRP in care a fost trimis in judecata fostul sef ANI si alti 11 inculpati

DNA a trimis spre judecare un alt dosar cu despagubiri de la ANRP, in care printre inculpati se afla si fostul sef ANI, Horia Georgescu. in acest dosar sesizarea a fost facuta de Guvernul Ponta in ianuarie 2015, avand la baza un raport al Curtii de Conturi. Horia Georgescu NU a savarsit infractiunile in calitate de sef ANI, ci anterior numirii sale pe aceasta functie. DNA a trimis in judecata si alte doua dosare cu despagubiri nelegale, supraevaluate, la ANRP, in care a figurat ca inculpat si Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, prietena Elenei Udrea. intre probele din dosar, in afara de documentele Curtii de Conturi, de expetize, exista si multe denunturi. intre ele, sunt si denunturile lui Dorin si Alin Cocos, beneficiari ai unor sume de milioane de euro din astfel de despagubiri.

Dorin Cocos si fiul sau, Alin Cocos, printre denuntatorii din dosarul in care este judecat fostul sef al ANI, Horia Georgescu

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin Cocos, se afla printre denuntatorii din dosarul in care fostul sef al ANI, Horia Georgescu, si parlamentarii Theodor Nicolescu si Marko Attila sunt judecati.

Fostul sef ANI Horia Georgescu, trimis in judecata pentru coruptie

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu, alaturi de deputatii Theodor Nicolescu si Marko Attila Gabor, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie in cauza in care sunt acuzati de abuz in serviciu si luare de mita dupa ce ar fi aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP).

Fostul sef al ANI Horia Georgescu vrea in libertate de Sarbatori

Fostul sef de la Integritate Horia Georgescu ar putea afla astazi daca isi va petrece sarbatorile in libertate. Asta dupa ce Curtea Suprema va lua in discutie cererea acestuia in inlocuire a arestului preventiv. Pe 1 aprilie, procurorii au refacut calculele prejudicului din dosarul in care acesta este acuzat ajungand la concluzia ca pierderile aduse statului in acest caz sunt mai mari cu 10 milioane de euro decat suma stabilita initial.

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, trimis in judecata pentru trei fapte de abuz in serviciu in dosarul ANRP

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, a fost trimis in judecata pentru trei fapte de abuz in serviciu in dosarul ANRP. Printre aceste fapte, nu se numara si luare de mita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )