Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump risca sa-si petreaca tot restul vietii in inchisoare

Adevărul Adevărul,
Fostul sef de campanie al lui Donald Trump risca sa-si petreaca tot restul vietii in inchisoare

Fostul director de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, care implineste in curand 70 de ani, isi afla joi pedeapsa, dupa ce a fost gasit vinovat de fraude in primul proces desprins din complexa ancheta rusa, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

DONALD TRUMP: Audierea lui Michael Cohen a contribuit la esecul summitului de la Hanoi

Presedintele american Donald Trump a afirmat, ieri, ca audierea publica a fostului sau avocat Michael Cohen de catre o comisie de ancheta parlamentara este posibil sa fi contribuit la esecul summitului sau de la Hanoi.

Afacerea coliziunii cu Rusia in dosarele lui Donald Trump: conspiratie cu hackerii si avantaje financiare ilegale

Intrarea in actiune a majoritatii democrate in Camera Reprezentantilor a creat o situatie noua, care accentueaza presiunea care se face asupra presedintelui american Donald Trump.

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, s-a inscris in UNPR

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, s-a inscris in UNPR, partidul lui Gabriel Oprea, proaspat revenit pe scena politica. Ofiterul ocupa functia de presedinte executiv al filialei Ilfov a partidu.

Carlos Ghosn, fostul sef al Renault si Nissan, a fost eliberat pe cautiune

Carlos Ghosn, fostul director general al companiilor Nissan si Renault, a fost eliberat miercuri in Japonia dupa mai mult de trei luni de arest, in schimbul unei cautiuni de un miliard de yeni circa 8,9 milioane de dolari), relateaza BBC.

Avocatul lui Carlos Ghosn, increzator ca fostul sef al Nissan va fi achitat

Noua echipa de avocati a lui Carlos Ghosn s-a declarat, astazi, optimista ca, in curand, ar putea fi eliberat pe cautiune fostul presedinte al Nissan si ca va urmari o strategie de aparare diferita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )