Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef CFR, la DNA: Cuc mi-a zis ca trebuie semnat contractul ca celalalt guvern sa nu-si asume rezultatele

Antena3 Antena3,
Fostul sef CFR, la DNA: Cuc mi-a zis ca trebuie semnat contractul ca celalalt guvern sa nu-si asume rezultatele

UPDATE:Constantin Axinia, fost director al CFR SA, a afirmat marti ca ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi spus ca trebuie semnat contractul privind modernizarea caii ferate dintre Brasov. continuă pe Antena3

Fostul sef al CFR, la DNA: Razvan Cuc mi-a spus ca trebuie sa semnam contractul pentru Brasov - Sighisoara ca viitorul guvern sa nu-si asume rezultatele muncii noastre

Constantin Axinia, fost director al CFR SA, a afirmat marti ca ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi spus ca trebuie semnat contractul privind modernizarea caii ferate dintre Brasov si Sighisoara pentru ca viitorul guvern sa nu-si asume rezultatele muncii noastre, scrie Agerpres. Constantin Axinia s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in legatura cu schimbarea sa din functie, dupa ce ar fi refuzat sa semneze un contract de modernizare a caii ferate.

Fostul sef CFR, audiat la DNA in scandalul in care este implicat ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc

Fostul sef CFR este audiat, marti dimineata,la DNA in scandalul in care este implicat Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc. El a declarat ca este audiat de procurori in conditiile in care a fost.

Fostul sef al CFR, audiat ca martor la DNA dupa ce a fost demis de ministrul Cuc. Am fost demis pentru ca am refuzat sa semnez un contract cu probleme

Constantin Axinia, fostul sef al CFR SA schimbat saptamana trecuta de Consiliul de Administratie controlat de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a ajuns marti dimineata la DNA. El a declarat ca este audiat de procurori in conditiile in care a fost schimbat pentru ca ar fi refuzat sa semneze contractul de modernizare a tronsonului de cale ferata Brasov-Sighisoara deoarece acesta este contestat in instanta.

Fostul sef al CFR SA, audiat la DNA. Axinia: Am refuzat sa semnez un contract cu probleme

Constantin Axinia, fostul sef al CFR SA schimbat saptamana trecuta de Consiliul de Administratie controlat de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a ajuns marti dimineata la DNA.

Fostul sef al CFR SA, audiat la DNA: Domnul ministru mi-a zis sa semnam contractul de urgenta ca sa nu-si sume celalalt guvern rezultatele muncii noastre(VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la sediul DNA, Constantin Axinia a declarat ca a refuzat sa semneze contractul cerut de minsitrul Transporturilor pentru ca documentul nu indeplinea conditiile.

inca o rejudecare.Curtea Suprema a desfiintat sentinta in dosarul in care au fost condamnati fostul sef al ANAF Serban Pop si afaceristul Horia Simu

Curtea Suprema a decis definitiv, luni, sa desfiinteze sentinta in dosarul in care fostul sef al ANAF Serban Pop si omul de afaceri Horia Simu au fost condamnati pentru trafic de influenta, respectiv cumparare de influenta. Cauza a fost trimisa spre rejudecare Sectiei Penale a instantei Supreme.

Dragnea o acuza pe Dancila ca ar fi fraudat banii UE. Dovezile pe care fostul sef al PSD le invoca in cererea de sesizare a Curtii de Justitie a UE

Razboi total intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila. in cererea de sesizarea a Curtii de Justitie a UE CJUE), fostul sef al PSD sustine ca succesoarea sa nu ar fi declarat corect salariul pe care i-l platea in perioada cand a fost europarlamentar asistentei sale locale, ceea ce ar putea fi o fraudare a banilor UE. Replica lui Dancila: Am toate documentele, nu imi este frica. imi este frica doar de Dumnezeu.

Fostul sef al CFR SA, audiat la DNA dupa ce a fost demis de ministrul Cuc

Constantin Axinia a declarat ca este audiat de procurori in conditiile in care a fost schimbat pentr.

Cuc, reactie la acuzatiile fostului sef CFR SA: Axinia, un spirit conservator si retrograd, ademenit de promisiuni facute de altii in a-si recupera postul

Razvan Cuc a tinut sa-i dea o replica fostului director general al CFR SA, care a sustinut la iesirea de la DNA ca a fost schimbat din functie doar pentru faptul ca a refuzat semnarea unui contract riscant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )