Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fostul sef CFR, Mihai Necolaiciuc, sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul cu un prejudiciu de 56,7 milioane euro

România Liberă România Liberă,
Fostul sef CFR, Mihai Necolaiciuc, sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul cu un prejudiciu de 56,7 milioane euro

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc va fi cercetat sub control judiciar, intr-un dosar cu un prejudiciu de 56,7 milioane euro. Astfel, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au admis, miercuri, cererea DNA privind luarea masurii preventive fata de acesta. continuă pe România Liberă

DNA cere judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, dupa ce a fost eliberat conditionat

DNA cere Judecatoriei Sectorului 1 judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu, prin care compania CFR ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7.

Fostul sef CFR Mihai Necolaiciuc, pus sub control judiciar

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au admis cererea DNA si au luat masura controlului judiciar fata de fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, dupa ce acesta a fost eliberat conditionat.

DNA cere control judiciar pentru fostul sef CFR, Mihai Necolaiciuc, intr-un dosar cu un prejudiciu de 56,7 milioane euro

DNA a solicitat Judecatoriei Sectorului 1 al Capitalei masura preventiva a controlului judiciar pentru Mihail Necolaiciuc, eliberat conditionat dupa ce a facut noua luni din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea CFR cu 2,7 milioane de euro. Fostul tar al CFR mai este judecat intr-un dosar cu prejudicii de circa 56,7 milioane de euro in care prima instanta l-a condamnat la 10 ani inchisoare.

DNA cere judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, la trei zile dupa ce a fost eliberat conditionat

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer Judecatoriei Sectorului 1 judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, prin care compania CFR ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro. Cererea DNA vine dupa ce vineri acesta a fost eliberat conditionat intr-un alt dosar.

DNA cere judecarea sub control judiciar a lui Mihai Necolaiciuc

DNA cere Judecatoriei Sectorului 1 judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu, prin care compania CFR ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro, dupa ce vineri a fost eliberat conditionat, intr-un alt dosar.

Instanta a admis cererea DNA si a dispus ca Mihai Necolaiciuc sa fie cercetat sub control judiciar

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au admis cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a fi dispusa masura controlului judiciar fata de Mihai Necolaiciuc in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu. in acest caz, compania CFR ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro.

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost plasat sub control judiciar: Decizia nu este definitiva

Instanta a decis miercuri ca fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc sa fie plasat sub control judiciar, informeaza B1 TV. Astfel a fost admisa cererea procurorilor DNA ca Necolaiciuc sa fie pus sub control.

Satu Mare: Doi politisti au fost plasati sub control judiciar pentru luare de mita si detinere de droguri de risc

Doi politisti din cadrul Politiei Rurale Satu Mare sunt cercetati sub control judiciar pentru luare de mita si detinere de droguri de risc in vederea consumului, informeaza Mediafax. Cristian Ionut.

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, marti, ca fiind nefondate, contestatiile formulate de presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, fata de masura controlului judiciar sub care acesta se afla in dosarul Centrul Militar Zonal si dosarul privind finantarea cluburilor sportive.

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar. Ce i-au interzis magistratii

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, marti, ca fiind nefondate, contestatiile formulate de presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, fata de masura controlului judiciar sub care acesta se afla in dosarul Centrul Militar Zonal si dosarul privind finantarea cluburilor sportive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )