Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fostul sef al Departamentului IT din Posta Romana, presat sa faca o achizitie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul sef al Departamentului IT din Posta Romana, presat sa faca o achizitie

Fostul sef al Departamentului IT din Posta Romana, Vasile Barbulet, ar fi fost presat sa faca achizitia unor produse de software. Asta reiese din declaratia unui martor audiat de DNA, in dosarul ce are ca obiect prejudicierea companiei cu. continuă pe Wall-Street Ro

Martor: fostul sef al Departamentului IT din Posta Romana, ar fi fost presat sa achizitioneze ilegal produse software

Fostul sef al Departamentului IT din Posta Romana, Vasile Barbulet, ar fi fost presat sa faca achizitia unor produse de software. Asta reiese din declaratia unui martor audiat de procurorii anticoruptie in dosarul ce are ca obiect prejudicierea companiei cu peste sase milioane de euro.

DNA: Fosti directori din Posta Romana, trimisi din nou in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a lui Dan-Mihai Toader, fost director general al CN Posta Romana SA, in functie la data faptelor, intr-un nou dosar in care este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, in forma calificata. Alaturi de el au mai fost deferiti justitiei Emanoil Lepadatu, director executiv economic al CN Posta Romana SA la data faptelor, Andrei Marinescu, director executiv dezvoltare strategica la data faptelor, si Vasile Barbulet, sef Departament IT la data faptelor, ambii in cadrul aceleiasi institutii.

Fostul director al CN Posta Romana, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader si alte trei persoane din fosta conducere a companiei au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, in cazul unor produse informatice cumparate de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12.

DNA. Fosti directori ai CN Posta Romana, trimisi in judecata.

Fostii directori ai CN Posta Romana SA, dan Mihai Toader, Emanoil Lepadatu, Andrei Marinescu si Vasile Barbulet, au fost trimisi in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o paguba de peste 6 milioane de euro. Potrivit procurorilor, in anul 2008, Dan Mihai Toader, Emanoil Lepadatu, Andrei Marinescu, in calitate de directori si Vasile Barbulet, in calitate de sef departament, si-au indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu in contextul organizarii si a .

Posta Romana va aloca aproximativ 17,8 milioane de euro pentru informatizarea a 1200 de oficii postale si va introduce serviciul de incasari online la usa clientului

Posta Romana vrea sa-si dubleze numarul de oficii postale informatizate de la 1200 unitati la 2400 de unitati in decurs de un an, proiect in valoare de aproximativ 17,8 milioane de euro, aprobat luni de Consiliul de Administratie al companiei, a declarat marti Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane. Un alt proiect aprobat este Oficiul postal la tine acasa prin care incercam sa facem incasari online la usa clientului, a spus Smeeianu. Posta Romana are in total 5680 de oficii postale.

Posta Romana se modernizeaza: pe ce va cheltui 17,8 milioane de euro

Posta Romana va investi in urmatoarele 12 luni suma de 17,8 milioane de euro pentru dublarea numarului de oficii informatizate, de la 1. 200 la 2. Procesul va permite operatorului furnizarea de servicii financiar-bancare si incasarea online a.

Dosarul Posta Romana. Fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, asteptati la Curtea Suprema

Curtea Suprema ia in discutie luni un nou termen in dosarul in care fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu si fostul ministru al Telecomunicatiilor Zsolt Nagy sunt acuzati ca ar fi ajutat la trecerea ilegala a unui imobil din patrimoniul Postei Romane in cel privat.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )