Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fostul sef al DNA Ploiesti, chemat la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Fostul sef al DNA Ploiesti, chemat la Parchetul General

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea,este audiat vineri dimineatala Parchetul General. Conducerea Directiei Nationale Anticoruptiea transmis, joi, Sectiei de procurori a Consiliului. continuă pe Antena3

Fostul sef DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu , audiati vineri la Sectia de ancheta a magistratilor

Fostul sef DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu sunt audiati vineri la Sectia de ancheta a magistratilor din cadrul Parchetului General SIIJ), dupa ce joi alti procurori din cadrul filialei au fost de asemenea audiati.

DNA cere aviz pentru revocarea fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si a altor trei procurori

Procurorul sef adjunct al DNA Calin Nistor, care asigura conducerea Directiei, a trimis Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea avizului de revocare din functie a fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, suspendat din functie in urma declansarii urmaririi penale impotriva sa. De asemenea, au fost trimise cereri de incetare a activitatii pentru alti trei procurori de la acelasi serviciu teritorial.

Procurorii de la DNA Oradea, audiati la Parchetul General

Cinci procurori de la DNA Oradea s-au prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiati in dosarul deschis de Sectia pentru investigare a magistratilor in legatura cu inregistrarea audio in care se.

Parchetul General cerceteaza toata sectia DNA Ploiesti, pentru constituire de grup infractional organizat

Procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor au extins acuzatiile in dosarul in care sunt vizati Lucian Onea si Mircea Negulescu, de la DNA Ploiesti, acestia urmand sa fie cercetati si pentru constituire de grup infractional organizat.

SURSE: Aproape intreaga sectie DNA Ploiesti, pusa sub acuzare pentru constituire de grup infractional organizat

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, dar si fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, au fost pusi sub acuzare si pentru constituire de grup infractional organizat. Sectia pentru investigarea.

Aproape toata sectia DNA Ploiesti, cercetata pentru constituire de grup infractional organizat (surse)

Procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor, sectie nou infiintata prin legile PSD-ALDE si sustinuta de ministrul Tudorel Toader, au extins acuzatiile in dosarul in care sunt vizati Lucian Onea si Mircea Negulescu, de la DNA Ploiesti, aproape toata sectia teritoriala urmand sa fie cercetata pentru constituire de grup infractional organizat.

Procurorii de la DNA Ploiesti, cercetati pentru constituire de grup infractional organizat

Procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor au extins acuzatiile in dosarul in care sunt vizati Lucian Onea si Mircea Negulescu, de la DNA Ploiesti, acestia urmand sa fie cercetati si pentru.

Procuror DNA Oradea, dupa audierea de la Parchetul General: Era o discutie la o cafea ca nu putem fuma n interior

Procurorul DNA Oradea Cristian Marius Ardelean a declarat, miercuri, dupa audierea la Sectia de ancheta a magistratilor din Parchetul General cu privire la inregistrarea unei discutii la care a participat si el si in care se vorbeste despre linistirea judecatorilor, ca a fost vorba de o discutie avuta cu procurorii la o cafea. intrebat daca este justificata temerea ca la DNA Oradea s-au facut abuzuri pentru a-i cuminti pe judecatori, procurorul a raspuns: Nu. Doamne fereste!.

Cazul nregistrazilor de la DNA Oradea: Cinci procurori, audiati la Parchetul General

Cinci procurori de la DNA Oradea s-au prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiati in dosarul deschis de Sectia pentru investigare a magistratilor in legatura cu inregistrarea audio in care se discuta despre actiuni de intimidare a judecatorilor.

CSM a decis incetarea activitatii pentru cei trei procurori de la DNA Ploiesti

Sectia pentru procurori CSM a decis, vineri, incetarea activitatii pentru cei trei procurori de la DNA Ploiesti, respectiv Alfred Savu, Giluela Deaconu si Elena Cerasela Raileanu, acestia urmand a se intoarce la unitatile de parchet de la care provin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )