Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul sef al DNA Ploiesti face turul institutiilor de justitie din tara

Antena3 Antena3,
Fostul sef al DNA Ploiesti face turul institutiilor de justitie din tara

Fostul sef al DNA Ploiesti face turul institutiilor de justitie din tara. Dupa ce miercuri dimineata a fost la CSM, unde s-a judecat o actiune disciplinara, Lucian Onea a trecut si pe la Parchetul. continuă pe Antena3

Fostul sef al DNA Ploiesti ameninta cu dezvaluiri. Onea: Probabil voi incepe sa vorbesc

Fostul sef al unitatii de elita a DNA ameninta ca in curand va incepe sa vorbeasca despre lucrurile care s-au intamplat la unitatea din Ploiesti. Lucian Onea spune insa ca, deocamdata, are interdic?.

Deputatul Andreea Cosma, de la care a pornit scandalul din DNA Ploiesti, sustine ca procurorii au clasat un dosar pe numele sau si al lui Mircea Cosma

Deputatul Andreea Cosma - cea de la care a pornit scandalul din DNA Ploiesti - sustine ca un dosar deschis de fostul sef DNA Ploiesti Lucian Onea pe numele sau si al tatalui sau, Mircea Cosma, fost presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost clasat de catre DNA central.

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, audiat la Parchetul General

Fostul sef ANAF Sorin Blejnars-a prezentat, marti,la sediul Parchetului General. Blejnar este audiat de procuroridupa ce a depus o plangere pe numele procurorului Mircea Negulescu pentru modul.

Fostul sef Starbucks vrea la Casa Alba in locul lui Trump

Howard Schultz, fostul director general al Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, a declarat ca ia in considerare sa candideze la urmatorul scrutin prezidential din Statele Unite, prevazut sa aiba loc in noiembrie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )