Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fostul sef al FRF, Mircea Sandu, urmarit penal pentru delapidare si spalare de bani

Antena3 Antena3,
Fostul sef al FRF, Mircea Sandu, urmarit penal pentru delapidare si spalare de bani

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, este acuzat de delapidare si spalare de bani, sustin procurorii DIICOT. Potrivit acestora, Sandu si alte persoane ar fi sifonat aproape 750. continuă pe Antena3

Fostul presedinte FRF, Mircea Sandu, urmarit penal pentru delapidare si spalare de bani

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, si alte trei persoane sunt urmariti penal de catre procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani. Potrivit procurorilor, ancheta vizeaza modul in care a.

Fostul presedinte al FRF Mircea Sandu, urmarit penal pentru delapidare si spalare de bani

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF) Mircea Sandu a fost pus sub urmarire penala de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani, in legatura cu un contract privind constructia unui centru de fotbal in Buftea, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul DIICOT.

Mircea Sandu, cercetat penal pentru spalare de bani

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost pus sub acuzare pentru spalare de bani si delapidarea unor fonduri primite de la FIFA.

Lovitura pentru Mircea Sandu. Fostul presedinte FRF este cercetat de DIICOT pentru spalare de bani si delapidare

Lovitura pentru Mircea Sandu. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal este cercetat de DIICOT. Mircea Sandu este acuzat de spalare de bani si delapidare. Procurorii Directiei de.

Mircea Sandu a fost pus sub urmarire penala pentru delapidare si spalare de bani

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF) Mircea Sandu a fost pus sub urmarire penala de DIICOT pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani, in legatura cu un contract privind constructia unui centru de fotbal in Buftea.

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, acuzat oficial de spalare de bani

Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT. Sandu e cercetat pentru spalare de bani si delapidare.

Mircea Sandu si alte trei persoane, acuzate de DIICOT ca au pagubit FRF cu 740.000 euro / Acestia ar fi creat un circuit fictiv in cazul constructiei centrului national de la Buftea

DIICOT anunta ca a inceput urmarirea penala impotriva fostului sef al Fedreatiei de Fotbal, Mircea Sandu si a altor trei persoane intr-un dosar in care FRF ar fi fost pagubita cu 740. 000 de euro in cazul constructiei centrului national de la Buftea.

Fostul sef SRI, George Maior, a fost invitat la comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009

Fostul sef al SRI George Maior, ambasador al Romaniei in SUA, va fi invitat pe 6 iunie la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Astazi, comisia a decis ca.

De ce amana fostul sef SRI audierea privind alegerile prezidentiale din 2009?

Fostul director al SRI, George Maior, a anuntat comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca poate veni la audieri in data de 12 iunie, au declarat, pentru News. ro, surse din cadrul comisiei.

Ce a uitat EVZ sa scrie despre ziaristii cu epoleti: Dan Andronic, suspectat ca este acoperit al SIE. Printre cei care il acuza se numara fostul sef al Serviciului, Ioan Talpes

Fostul candidat PMP Dan Andronic, oficial proprietar al ziarului Evenimentul Zilei, a declansat, in publicatia pe care o detine, o campanie impotriva ziaristilor cu epoleti. Andronic ignora insa informatii din surse deschise care sugereaza ca el insusi ar avea legaturi cu serviciile secrete. Informatiile au aparut in spatiul public in mod repetat, dar Andronic nu le-a lamurit pana acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )