Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fostul sef al Politiei Barlad a dat statul roman in judecata, dupa ce a fost victima unei erori judiciare

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Politiei Barlad a dat statul roman in judecata, dupa ce a fost victima unei erori judiciare

La trei ani de la scandalul care a dus la retinerea sa si, ulterior, retragerea din Politie, prin pensionare anticipata, Vasile Chelaru, fostul sef al Politiei municipiului Barlad, a dat in judecata statul roman, solicitand sa fie despagubit pentru prejudiciile suferite. continuă pe Adevărul

Primarul orasului Ramnicu Valcea a dat statul in judecata pentru ca a stat in inchisoare nevinovat

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a dat statul roman in judecata pentru ca a stat in inchisoare nevinovat, cerand despagubiri morale de 10 milioane de euro si despagubiri materiale de 500. 000 de euro, scrie presa locala.

Proiect PMP: Statul roman ar putea deconta repatrierea cetatenilor romani decedati pe teritoriul UE

Doi deputati din PMP au depus, la Senat, un proiect legislativ prin care statul roman ar putea deconta procedurile de repatriere pentru cetatenii romani decedati pe teritoriul Uniunii Europene. Prevederile initiativei se vor aplica cetatenilor cu venituri care nu depasesc un salariu mediu net, transmite Mediafax.

Fostul sef al serviciilor secrete din Venezuela, in inchisoare in Spania, pe fondul unei cereri de extradare din partea SUA

Hugo Carvajal, fostul sef al serviciilor secrete militare din Venezuela despre care Washingtonul considera ca are informatii valoroase despre presedintele Nicolas Maduro, a fost trimis la inchisoare sambata de catre Curtea Suprema a Spaniei, pe fondul unei cereri de extradare a SUA, a informat un purtator de cuvant al institutiei, scrie Reuters.

Detalii despre fostul sef de Interne de la Tiraspol, rapit vara trecuta

Fostul sef al asa-zisului Departament de Interne din stanga Nistrului, Ghenadie Kuzmiciov, rapit vara trecuta de pe traseul Chisinau-Leuseni si inchis intr-un penitenciar din regiunea transnistreana, nu are parte de o ancheta efectiva.

Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a dat in judecata statul roman si cere despagubiri de 10,5 milioane de euro, pentru cei peste 12 ani petrecuti prin procese si prin puscariile patriei

Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, prin avocatul sau, Octavian Fieroiu, a deschis vineri actiune in instanta impotriva statului roman, solicitand daune morale si materiale pentru suferinta si umilinta la care ar fi fost supus in cei peste 12 ani in care a fost implicat in procese, relateaza Agerpres.

Primarul Ramnicului a dat in judecata statul roman. Cere despagubiri de milioane de euro

Primarul Ramnicului, Mircia Gutau, prin avocatul sau, Octavian Fieroiu, a deschis vineri actiune in instanta impotriva statului roman, solicitand daune morale si materiale pentru suferinta si.

Acuzatii grave privind pretul gazelor naturale. Statul roman, pagubit cu peste trei miliarde de dolari

Conferintade presa incendiarala Agentia Nationala pentru Resurse Minerale. Sunt acuzatii grave de tradare pentru fostul premier Mihai Tudose. Una dintre principalele atributii ale ANRM.

CCR sustine ca rapoartele MCV si recomandarile Comisiei Europene nu sunt obligatorii pentru statul roman

Decizia 2006/928/CE a Comisiei Europene din 13 decembrie 2006 prin care a fost instituit Mecanismul de Cooperare si de Verificare MCV), chiar daca este obligatorie pentru statul caruia i se adreseaza, nu poate avea relevanta constitutionala, sustine Curtea Constitutionala a Romaniei, dupa cum arata publicatia ziare. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )