Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fostul sef al Politiei Braila, reclamat de Academia SRI ca ar fi plagiat lucrarea cu care a obtinut titlul de doctor

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Politiei Braila, reclamat de Academia SRI ca ar fi plagiat lucrarea cu care a obtinut titlul de doctor

Alaturi de Catalin Chivu au mai fost reclamati laConsiliul de Atestare a Titlurilor si Diplomelor Universitare alti 14 doctori, printre care si colonelul in rezervaSeverin Florian Lungu, fostul sef al SRI Braila. continuă pe Adevărul

Academia SRI isi reclama alti sapte doctori pentru plagiat

Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a reclamat un nou lot de sapte persoane carora le-a conferit titlul de doctor, cei sapte fiind suspectati de plagiat. Concret, Academia Nationala de.

Academia SRI isi reclama alti sapte doctori pentru plagiat

Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a reclamat un nou lot de sapte persoane carora le-a conferit titlul de doctor, cei sapte fiind suspectati de plagiat.

Academia SRI reclama alti sapte doctori pentru suspiciuni de plagiat / Printre ei, fiica si ginerele lui Gabriel Oprea

Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul ANIMV) a transmis, in decembrie, sapte sesizari referitoare la suspiciuni de plagiat catre Ministerul Educatiei si Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), scrie Mediafax. Sesizarile vizeaza sapte doctori, printre care fiica si ginerele lui Gabriel Oprea.

Lotul plagiatorilor: Academia SRI a reclamat alti 7 absolventi de doctorat la CNATDCU

Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a trimis un nou lot de 7 doctori catre Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), pentru a cerceta un.

Lucian Duta, fostul sef al Casei de Asigurari de Sanatate, trimis n judecata de DNA. Duta este acuzat ca ar fi primit 6,3 milioane de euro mita

Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, a fost trimis in judecata de DNA, sub control judiciar pe cautiune, pentru luare de mita in forma continuata, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Lucian Duta este acuzat de procurorii DNA ca a pretins de la reprezentantii a doua firme de software un comision de 10% din valoarea fiecarui act aditional sau contract pe care l-a semnat in calitate de sef al CNAS si ar fi primit suma totala de 6. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )