Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost achitat definitiv n dosarul de luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost achitat definitiv n dosarul de luare de mita

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost achitat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul in care a fost acuzat ca a primit un miel, doi curcani si cinci pastravi de la un om de afaceri, pentru ca acesta sa poata obtine dupa 30 de zile permisul de conducere. continuă pe Hotnews

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, achitat definitiv intr-un dosar de trafic de influenta

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost luni achitat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care era acuzat de DNA de trafic de influenta, pentru ca ar fi primit de la un om de afaceri produse alimentare un miel, doi curcani si 5 kg de pastrav).

Lovitura devastatoare pentru DNA. Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita, achitat definitiv

Victorie definitiva a fostului sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita. Acesta a fost achitat, definitiv, de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care era acuzat de DNA de trafic de influenta, pentru ca ar.

INTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE INFLUENTA: Fostul sef al Politiei Rutiere - achitat definitiv

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a fost, astazi, achitat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care era acuzat de DNA de trafic de influenta.

INTERVIU Seful Politiei Rutiere Vaslui: Accidentul rutier a devenit un adevarat fenomen anti-social. Cum arata profilul soferilor de risc

Comisarul Sergiu Anton a activat ani la rand in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi, iar din 2018 conduce Serviciul Politiei Rutiere Vaslui. in judetul Vaslui, in ultimii ani, numarul posesorilor de permis de conducere a crescut cu 20%, iar cel al vehiculelor cu 30%.

Fostul sef al sectiei ATI a Spitalului Judetean din Pitesti, trimis in judecata pentru fals intelectual in dosarul mortii unui pacient

Cunoscutul medic pitestean Constantin Paun, fost sef al sectiei ATI a Spitalului Judetean Arges, va trebui sa raspunda in instanta in dosarul mortii unui tanar cu probleme psihice decedat in 2013, pe fondul reactiilor adverse la o injectie cu un medicament inovator. Dosarul se invarte in jurul unor probe biologie, distruse la zece zile de la prelevare, despre care medicul a afirmat ca n-au fost recoltate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )