Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fostul sef Transelectrica, acuzat ca si-a falsificat diploma, este in continuare de negasit

Adevărul Adevărul,
Fostul sef Transelectrica, acuzat ca si-a falsificat diploma, este in continuare de negasit

Marius Carasol, fostul presedinte al Directoratului Transelectrica, acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer, este in continuare de negasit, a declarat luni Mircea Cosea, presedintele Consiliului de Supraveghere al companiei. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, permisie ilegala? Ana Birchall a cerut verificari, dupa ce fostul sef PSD a iesit pentru 24 de ore din inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa verifice de urgenta modul in care Liviu Dragnea a primit permisiunea de a iesi pentru o zi din inchisoare. in urma solicitarii, seful ANP a declansat verificari la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care exista suspiciuni de incalcare a legii. Ana Birchall .

Directorul Romsilva, acuzat ca a retras o plangere penala impotriva lui Gheorghe Stan, fostul sef al Sectiei Speciale

Directorul RNP Romsilva, Gheorghe Mihailescu, este acuzat de intreg departamentul juridic al Regiei Padurilor ca acum o saptamana a retras in mod abuziv plangerea penala impotriva lui Gheorghe Stan, fost procuror sef al Sectiei Speciale si actual judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei. Plangerea viza modul in care SIIJ a retras in mod nemotivat apelul in dosarul Viorel Hrebenciuc, ce viza retrocedarea a 43. 000 de hectare de padure.

Fostul sef al Consiliului Fiscal: Legea pensiilor aduce efort suplimentar de 5% din PIB. Asa ceva nu incape in buget

Aplicarea integrala a prevederilor Legii pensiilor pana in anul 2022 va reprezenta un efort bugetar suplimentar de 5% din PIB, fapt ce nu incape in conditiile nivelului actual al fiscalitatii si al colectarii reduse, a declarat, la Digi24, Ionut Dumitru, fostul presedinte al Consiliului Fiscal.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )