Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fostul sef al Transelectrica a fost condamnat la 2 ani si opt luni cu suspendare. El si-a falsificat diploma de studii

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef al Transelectrica a fost condamnat la 2 ani si opt luni cu suspendare. El si-a falsificat diploma de studii

Fostul sef Transelectrica Marius Danut Carasol a fost condamnat, luni, de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare. Danut Carasol este acuzat ca a folosit documente false care atestau studiile necesare pentru angajarea in companie. Decizia nu este definitiva. continuă pe Hotnews

Sentinta prin care agresorul unui politist a fost condamnat la 10 ani inchisoare. Cum isi justifica judecatorul decizia

Un barbat care a lovit cu toporul in cap un politist a fost condamnat in prima instanta la 10 ani de inchisoare pentru ultraj in forma tentativei de omor. Sentinta a fost atacata cu apel.

Cazul Caracal. Situatie revoltatoare! Ce se intampla la opt luni de la apelul Alexandrei Macesanu la 112

La 8 luni de la declansarea cazului Caracal, dupa tragedia celor doua fete disparut, nici pana acum apelurile la 112 nu pot fi localizate precis decat in zona Capitalei. Cazul Caracal. Situatie revoltatoare! Au trecut aproape 8 luni de la apelul Alexandrei Macesaru la numarul de urgenta 112, dar autoritatile ridica din umeri si nici .

Ioan Talpes, fostul sef SIE, despre cum a pierdut Ceausescu sprijinul Frantei. I-a oferit lui Mitterrand un sprijin ridicol: 400.000 de dolari

Ioan Talpes,istoric, fost sef al SIE intre anii 1992-1997, a vorbit la Adevarul Live despre situatia geopolitica a regimului Ceausescu in anii 80 si despre cum a reusit acesta sa piarda sprijinul Frantei pentru Romania. Potrivit lui Talpe, a existat o animozitate personala a lui MItterrand pentru Ceausescu, data si de rivalitatea celor doi pentru pozitia de lider al stangii europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )