Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fostul sot a lui Meghan Markle s-a logodit la doar doua saptamani dupa nunta regala

Antena3 Antena3,
Fostul sot a lui Meghan Markle s-a logodit la doar doua saptamani dupa nunta regala

Trevor Engelson, primul sot al lui Meghan Markle, s-a logodit Acesta a postat vineri o fotografie pe Instagram cu noua logodica Tracey Kurland. Vestea vine la putin timp dupa nunta lui Mar. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Vestea trista data de Antonia. mi cer scuze; Fostul sot al lui Meghan Markle s-a logodit; Prima fotografie cu fiica Elenei Basescu! Bun venit pe lume

Andreea Esca, despre fiica ei. E terifiata. Andreea Esca si fiica sa, Alexia au facut declaratii despre. Motivul trist pentru care Andreea Banica doreste sa fie o mama model. Andreea a marturisit, intr-un interviu faptul ca relatia pe care a avut-o cu.

Meghan Markle l-a pus pe Harry la regim. Iata cum l-a convins!

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai, intr-o ceremonie absolut uimitoare, din toate privintele. Cuplul a hotarat sa-si inceapa viata impreuna avand un stil de viata sanatos, iar sursele apropiate spun ca Harry ii datoreaza transformarea sa lui Meghan.

Ce cadou de nunta le-a oferit Regina mirilor Harry si Meghan Markle

Meghan si Harry au cerut in mod oficial prietenilor si fanilor lor sa doneze organizatiilor de caritate, in loc sa le trimita cadouri de nunta traditionale. Insa, atunci cand esti Regina, bineinteles ca regulile nu ti se aplica. Asadar, bunica lui Harry le-a oferit tinerilor insuratei un cadou foarte practic, dar si extravagant: o casa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )