Libnet.ro
UNICEF

23:01

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a fost trimisa in judecata in dosarul Belina

Adevărul Adevărul,
Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a fost trimisa in judecata in dosarul Belina

Fostul vicepremier si actualul consilier al premierului Viorica Dancila, Sevil Shhaideh, a fost trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul Belina. continuă pe Adevărul

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a fost trimis in judecata in dosarul Belina

Fostul vicepremier si actualul consilier al premierului Viorica Dancila, Sevil Shhaideh, a fost trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul Belina.

UPDATE Sevil Shhaideh a fost trimisa n judecata n dosarul Belina

Sevil Shhaideh a fost trimisa in judecata pentru abuz in servicu in dosarul Belina , informeaza DNA. in ceea ce o priveste pe Rovana Plumb, procurorii nu au putut dispune inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata pentru ca Parlamentul nu a incuviintat ridicarea imunitatii parlamentare, astfel incat acuzatiile au fost clasate.

Sevil Shhaideh, trimisa in judecata in dosarul Belina. Rovana Plumb scapa de acuzatii

Sevil Shhaideh a fost trimisa in judecata in dosarul Belina. Pe de alta parte, Rovana Plumb a scapat de acuzatii. Procurorii DNA acuza ca, in 2013, mai multe persoane au actionat astfel incat.

Sevil Shhaideh, trimisa in judecata de DNA in dosarul Belina

Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat in cadrul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul Belina, fiind ac.

Amendat pentru ca a cerut informatii clasificate: Federatia de Fotbal beneficiaza de masina de politie cu girofar la fel ca fostul vicepremier Oprea

Un clujean a fost amendat de Tribunal cu 1. 000 de lei pentru abuz de drept deoarece a cerut in instanta documentele Jandarmeriei care justificau insotirea cu coloana oficiala a autocarului Federatiei Romane de Fotbal FRF), cu ocazia unui meci amical al nationaliei de fotbal desfasurat la Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )