Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fostul viceprimar al comunei Simand, mort intr-un accident rutier. Alte patru persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Fostul viceprimar al comunei Simand, mort intr-un accident rutier. Alte patru persoane au fost ranite

Un cumplit accident de circulatie a avut loc, in cursul diminetii de duminica in comuna aradeana Simand. Minodor Anghelescu, fost viceprimar al comunei Simand a decedat pe loc. continuă pe Adevărul

Corespondent al postului CBS, mort intr-un accident de masina

Cunoscutul corespondent de razboi al postului CBS, Bob Simon, recompensat cu 27 de premii Emmy, a murit, miercuri, intr-un accident de masina, la New York, informeaza bbc. com, citat de Mediafax.

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia, gasit mort intr-un parc din Bucuresti. Colonelul era implicat intr-o lovitura de stat

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, afirma surse citate de publicatia Daily Sabah. Colonelul in retragere Eser Sahan, in varsta de 66 de ani, a.

Buzoianul disparut de acasa, de Craciun, a fost gasit mort, intr-o fantana

Deznodamant tragic, in cazul disparitiei lui Dumitru Barac, barbatul din Tintesti pe care rudele l-au dat disparut la Craciun. Cadavrul acestuia, in stare avansata de putrefactie, a fost gasit intr-o fantana, suspendat cu o funie deasupra apei.

Doua persoane au murit intr-un accident produs pe autostrada Bucuresti - Ploiesti

Accident grav pe autostrada Bucuresti - Ploiesti. Doi barbati au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un parapet si a luat foc, informeaza B1 TV. Dupa ce au stins flacarile, pompierii au gasit .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )