Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un fotbalist cunoscut a fost dat disparut de familie

Antena3 Antena3,
Un fotbalist cunoscut a fost dat disparut de familie

Fostul fotbalist Clarke Carlisle, care a evoluat la mai multe echipe din Anglia, a fost dat disparut de familie, care a solicitat ajutorul politiei si al cetatenilor din comitatul Lancashire. Carlisle, 37 de. continuă pe Antena3

Politistii cauta un brailean dat disparut. Acesta a fost externat din spital si nu a mai ajuns acasa

Un brailean de 63 de ani a fost dat in urmarire nationala dupa ce rudele au anuntat disparitia lui. Cine detine informatii despre acesta este rugat sa anunte cea mai aproapiata unitate de Politie.

Dupa ce a fost dat afara, Christoph Daum ataca: Sunt independent

Christoph Dauma fost destituit azi de pe banca echipei nationale, oferind o prima reactie in presa din tara natala. Germanul a declarat ca a fost supus numeroaselor presiuni venite din partea.

USR cere anularea ordinului privind uciderea ursilor: Nu e o coincidenta ca ordinul a fost dat inaintea sezonului de vanatoare de trofee si nici ca Liviu Dragnea are o asociatie de vanatoare

Deputatul USR Adrian Prisnel i-a cerut miercuri ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, sa anuleze ordinul privind cota de interventie in cazul speciilor de urs si lup, care permite uciderea 140 de ursi si 97 de lupi pentru trofee, se arata intr-un comunicat transmis de USR. Ordinul a fost dezbatut in Comisia pentru Agricultura din Camera Deputatilor, dupa ce a fost publicat in Monitorul Oficial, ceea ce a facut imposibila amendarea, explica USR.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )