Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fotbalistii cu cele mai mari salarii - Cristiano Ronaldo, doar pe locul 10

Hotnews Hotnews,
Fotbalistii cu cele mai mari salarii - Cristiano Ronaldo, doar pe locul 10

Marca a publicat un clasament al jucatorilor cu cele mai mari salarii, primul in aceasta ierarhie fiind Samuel Eto'o Anzhi - 20 de milioane de euro pe stagiune). Camerunezul este urmat de Ibrahimovic PSG - 14,5 milioane de euro) si de Rooney 13,8 milioane de euro). In mod surprinzator, Cristiano Ronaldo se afla doar pe locul 10 un salariu anual de 10 milioane de euro). continuă pe Hotnews

in judetul Botosani sunt cele mai mici salarii din tara

Angajatii din judetul Botosani au avut in luna iulie cel mai mic salariu mediu din tara, doar 1. 037 lei pe luna, transmite Institutul National de Statistica.

Cristiano Ronaldo, pe locul 10 in clasamentul celor mai bogati fotbalisti din lume

Cristiano Ronaldo nu se afla pe podiumul celor mai bogati fotbalisti din lume, anunta cotidianul Marca. Ziarul spaniol a dat publicitatii clasamentul jucatorilor cu cele mai mari salarii, iar portughezul.

Cristiano Ronaldo vrea sa plece de la Real Madrid; lusitanul nu se mai simte iubit pe Santiago Bernabeu

A marcat o dubla contra celor de la Granada albii s-au impus cu 3-0), dar nu s-a bucurat dupa ce a inscris. Cristiano Ronaldo nu se mai simte dorit la Real Madrid, iar presa iberica speculeaza ca atacantul portughez vrea sa plece de la campioana Spaniei.

Cristiano Ronaldo vrea sa plece de la Real Madrid

Intrebat de ce nu s-a bucurat dupa marcarea, duminica seara, a primelor sale goluri in noul sezon de Primera Division, Cristiano Ronaldo a declarat ca este trist din cauza unor chestiuni profesionale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )