Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fotbalistii rusi Kokorin si Mamaev au fost eliberati din inchisoare

România Liberă România Liberă,
Fotbalistii rusi Kokorin si Mamaev au fost eliberati din inchisoare

Fotbalistii rusi Alexandr Kokorin Zenit Sankt Petersburg) si Pavel Mamaev FC Krasnodar) au fost el. continuă pe România Liberă

Doi celebri FOTBALISTI, eliberati din inchisoare. Sportivii nationalei au executat jumatate din pedeapsa (VIDEO)

Doi cunoscuti fotbalisti internationali au fost eliberati din inchisoare, dupa un an in care au stat dupa gratii pentru ca au batut un politician. Este vorba despre sportivii rusi Pavel Mamaev si Alexander.

Rusia: Fotbalistii Pavel Mamaev si Alexander Kokorin, incarcerati din octombrie 2018, au fost eliberati

Fotbalistii Pavel Mamaev si Alexander Kokorin, incarcerati din octombrie 2018 pentru agresarea unui functionar al Ministerului rus de Comert, au fost eliberati marti.

VIDEO Sorin Grindeanu recidiveaza. A fost surprins din nou fumand intr-un spatiu cu interdictie, la Aeroportul Timisoara

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual presedinte Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), a fost surprins din nou fumand intr-un spatiu in care fumatul este interzis, de aceasta data intr-o incapere a Aeroportului Timisoara.

Gino Iorgulescu, amenintat din inchisoare

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, se teme pentru familia lui. Dany Vicol, tanarul mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu in urma cu mai bine de o saptamana, are un var care se afla in inchisoare.

Fost director din AEP, la comisia de ancheta privind eventuale fraude la europarlamentare: Seful AEP nu a fost interesat deloc de aceste alegeri, fiind focusat pe reorganizarea institutiei si pe cheltuirea banilor ramasi

Comisia parlamentara de ancheta s-a reunit, luni, pentru a discuta presupusele fraude de la alegerile europarlamentare, iar Cristian Petraru, unul dintre directorii demisi din Autoritatea Electorala Permanenta AEP), a declarat ca momentul in care a fost numit noul presedinte al AEP, Constantin Mituletu-Buica, a determinat complicatii majore in ceea ce priveste desfasurarea alegerilor. El a acuzat ca seful Autoritatii Electorale nu a fost interesat deloc de aceste alegeri, fiind focusat pe reorganizarea institutiei, pe angajarea personalului pe noua structura si pe cheltuirea banilor ramasi.

Razbunare in stil pesedist. Primarul orasului Videle a fost suspendat din functie dupa ce a cerut demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricai Dancila

Un Ordin al Prefectului judetului Teleorman din data de 13 septembrie consfinteste faptul ca primarul orasului Videle, Nicolae Badanoiu, si-a pierdut mandatul inainte de termen. Masura are loc in contextul.

Oficial american: Atacurile impotriva Arabiei Saudite au fost lansate din Iran sau Irak

Un oficial american de rang inalt a declarat duminica, in urma atacurilor cu drone de sambata impotriva unor rafinarii din Arabia Saudita, ca nu exista dovezi ca atacurile vin din Yemen si ca acestea au fost lansate, cel mai probabil, din Iran sau Irak, scrie Mediafax, citand CNN.

Gratiela Gavrilescu, dupa ce a fost exclusa din ALDE: Lui Tariceanu si marilor barbati politici le pregatesc o surpriza in instanta

Gratiela Gavrilescu a comunicat, sambata dimineata, ca le pregateste marilor barbati politici o surpriza in instanta, dupa excluderea acesteia din partid de catre Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei sedinte informale la Parlament care s-a transformat in Biroul Politic Executiv ALDE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )