Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fotbalul incepe la Rio 2016 inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice

Adevărul Adevărul,
Fotbalul incepe la Rio 2016 inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice

Meciurile turneului olimpic vor incepe pe 4 august, chiar daca ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice este programata o zi mai tarziu. continuă pe Adevărul

FOTO+VIDEO. RIO 2016. Traditia Olimpiadei, pornita din Grecia Antica, renaste in cea mai importanta metropola a Braziliei secolului XXI

O lume noua, acesta este motto-ul sub care se desfasoara, in anul 2016, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in Brazilia. La cea de a 31-a editie a Jocurilor Olimpice moderne vor participa 206 tari. Ceremonia de deschidere este programata la data de 5 august, iar ceremonia de inchidere pe 21 august, ambele urmand a se desfasura pe celebrul stadion Maracana.

A fost dat startul Jocurilor Olimpice. Doua romance, in centrul atentiei

Jocurile Olimpice de la Rio au inceput miercuri, prin prisma meciului de fotbalul feminin. Evenimentul sportiv a inceput cu meciul dintre Suedia si Africa de Sud, pe stadionul olimpic din Rio, de la.

Cele mai interesante cifre ale Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, cea mai importanta competitie sportiva a anului, bat la usa. incepand din 5 august si pana pe 21 august, in Brazilia se vor intrece pentru medalii cei mai valorosi sportivi ai lumii.

Rio 2016: Cate medalii poate castiga Romania la Jocurile Olimpice

Romania merge la Jocurile Olimpice de Vara 2-16 cu sanse reduse sa castige vreo medalie de aur. Din anul 2000, Romania se afla intr-o scadere constanta la numarul de medalii olimpice, iar in acest an am putea continua pantadescendenta.

RIO 2016: Panica pe un stadion, dupa ce un barbat a abandonat un pachet suspect

Un barbat a fost arestat, miercuri dimineata, la Arena Corinthians din Sao Paulo, stadion care gazduieste meciul din cadrul turneului olimpic de fotbal, informeaza O Jogo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )