Libnet.ro
UNICEF

11:46

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

România Liberă România Liberă,
FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei. continuă pe România Liberă

Top 3 cele mai norocoase zodii ale verii

Sansele in aceasta vara le surad catorva zodii. Afla de mai jos cu ce sunt aceste zodii mai speciale decat restul. Fecioara In aceasta luna primesti oferte noi legate de locul de munca, o posibila.

Garderoba de vacanta: tinute inspirate de Jocurile Olimpice din Brazilia si detalii aristocratice FOTO VIDEO

Colectiile de resort pentru 2017 lansate de casele de moda Christian Dior, Louis Vuitton si Gucci au conturat de pe acum alegerile vestimentare care ar trebui sa se regaseasca in bagajul de vacanta al oricarei femei interesate de cele mai noi tendinte. in timp ce Louis Vuitton a mizat pe o abordare moderna, inspirata si de apropiatele Jocuri Olimpice din Brazilia, Gucci si Dior au adus un omagiu stilului britanic.

Top 10 bancuri cu olteni: cum isi invata un oltean copilul sa mearga cu metroul si de ce au oltenii Oltcit cu stergatorul de parbriz pe dinauntru

Bancurile pe seama oltenilor au facut mere deliciul tuturor, asa ca va prezentam un top 10 cu cele mai reusite asemenea glume.

Cele mai bune proiectoare pentru a urmari Euro 2016

Euro 2016 aproape a inceput, iar in cazul in care vrei sa-ti cumperi un proiector, poti beneficia de cateva reduceri importante. Proiectoarele au progresat enorm in ultimii ani, astfel ca in prezent, avem atat de multe produse, incatalegerea unui model potrivit pentru tine este, de cele mai multe ori, extrem de dificila. in cazul in [].

Cele mai frecvente greseli pe care le faci cand te speli pe cap

Nu esti multumita de felul in care arata parul tau, desi tu consideri ca te ocupi suficient de mult timp de el? E clar ca faci anumite greseli. in acest articol, Arabella Zadic puncteaza care sunt 7 dintre cele mai frecvente greseli pe care le faci atunci cand iti speli parul si care iti pot afecta in mod evident frumusetea coafurii.

INFOGRAFIE Harta impozitelor pe profit: Romania are printre cele mai reduse cote de taxare a rentabilitatii firmelor din UE

Companiile din Romania se bucura de unul dintre cele mai reduse impozite pe profit, atat la nivel european, cat si mondial, arata un studiu asupra economiilor globale majore realizat de UHY - reteaua internationala de contabilitate si consultanta fiscala.

Top 10 bancuri cu avioane. Pilotul:Motorul din stanga merge?. Copilotul: Merge foarte bine. Tocmai ne depaseste

Zborurile cu avionul, pilotii si stewardesele au constituit intotdeauna subiectul a numeroase bancuri. Iata cateva dintre cele mai reusite.

Top 10 bancuri cu avioane. Pilotul: Motorul din stanga merge?. Copilotul: Merge foarte bine. Tocmai ne depaseste

Zborurile cu avionul, pilotii si stewardesele au constituit intotdeauna subiectul a numeroase bancuri. Iata cateva dintre cele mai reusite.

VIDEO Transalpina a fost deschisa: ce restrictii au ramas pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara

Traficul rutier pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara, a fost redeschis, dupa aproape opt luni in care drumul ce strabate zona de granita a judetelor Hunedoara, Alba, Valcea, Sibiu si Gorj a fost interzis.

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

De cele mai multe ori asteptam de la altii sa ne aduca un cadou. Nu ne dam seama, insa, ca ne putem face singuri cadouri, mult mai de pret decat obiectele. Iata care sunt cele mai frumoase cadouri pe care ti le.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )