Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO+VIDEO. Atac armat la Universitatea din Ohio. Sunt cel putin opt raniti, dintre care unul in stare critica. Agresorul a fost impuscat mortal

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Atac armat la Universitatea din Ohio. Sunt cel putin opt raniti, dintre care unul in stare critica. Agresorul a fost impuscat mortal

Un individ inarmat a patruns in campusul Universitatii din Ohio si a deschis focul, informeaza luni presa din SUA. continuă pe România Liberă

Cel putin sapte raniti intr-un atac armat la Universitatea din Ohio

Cel putin sapte persoane au fost ranite luni dupa-amiaza intr-un atac armat la Universitatea din Ohio, au anuntat autoritatile locale, citate de BBC.

Alerta la Universitatea din Ohio: O persoana a fost ucisa si 10 au fost ranite in urma unui atac (FOTO)

UPDATE:Persoana care a fost ucisa este chiar atacatorul de la Universitatea din Ohio. Acesta a intrat cu masina intr-un grup de persoane, iar apoi i-a atacat pe acestia cu un cutit de macelarie.

Atac armat intr-un centru pentru misionari din Franta: O femeie a fost ucisa. Suspectul este cautat de politie(FOTO, VIDEO)

Un atac armat a fost comis in noaptea de joi spre vineri intr-un centru pentru misionari pensionati din Franta. Un barbat mascat a intrat in institutia din Montferrier-sur-Lez si a ucis o.

Cifrele victimelor violentei domestice din Romania sunt foarte sus

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis un mesaj de Ziua internationala impotriva violentei domestice in care arata ca cifrele victimelor violentei domestice din Romania sunt foarte sus.

Alerta la Universitatea de stat din Ohio dupa ce un individ inarmat a intrat in campus

Universitatea de stat din statul american Ohio a fost inchisa astazi dupa ce un individ inarmat a intrat in campus, a anuntat conducerea universitatii pe Twitter, citata de AFP.

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o parcare din Liege. Mai multe cladiri au fost avariate, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului

O masina a explodat, duminica seara, intr-o parcare din Liege, incident care a paralizat o parte a centrului orasului belgian Liege, au anuntat autoritatile, precizand ca mai multe persoane au fost evacuate.

Mos Craciun, INTERZIS in gradinite: Un inspector a hotarat sa nu se mai organizeze serbari si roaga parintii sa nu faca presiuni asupra cadrelor didactice (FOTO, VIDEO)

Serbarile de Craciun, interzise in gradinite. Masura uluitoare ar fi fost dictata de inspectorul general din ministerul Euducatiei, Viorica Preda, potrivit unui document care circula pe retelele de.

DRAMA si DOLIU: Vechiul taraf din Clejani urmarit de un BLESTEM NEMILOS! Vezi cu ce CLIPE GRELE se confrunta acestia (FOTO-VIDEO)

Vechiul taraf din Clejani trece prin clipe cumplite dupa ce in doar cativa ani alti 5 membri ai formatiei au murit, anunta Wowbiz. Moartea cumnatului lui Ionita de la Clejani,nu este.

Interviu DW cu Elsa Luder, profesoara la Seminarul de romanistica, Universitatea din Freiburg: Paul Miron si patriotismul tacut

Elsa Luder a fost sotia lui Pau Miron, primul profesor universitar de limba si literatura romana din Germania Federala. Miron a infiintat si .

Trei moschei din California sunt amenintate ca Donald Trump va face ordine in America

Trei moschei din California au primit in ultimele zile o scrisoare identica, plina de amenintari islamofobe si care da asigurari ca presedintele ales, Donald Trump, va face curat in America, a informat duminica principala asociatie a americanilor musulmani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )