Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO+VIDEO. Cine este baronul sindical Liviu Luca. Legaturile cu serviciile secrete: cuscrul la SRI, ginerele la DIPI

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Cine este baronul sindical Liviu Luca. Legaturile cu serviciile secrete: cuscrul la SRI, ginerele la DIPI

Luca este considerat cel mai influent sindicalist roman, mai ales prin relatiile sale in serviciile secrete. De altfel, s-a incuscrit cu un fost ofiter de Securitate, colonelul Gheorghe Dumitrache, devenit dupa revolutie adjunctul sefului SRI Prahova. continuă pe România Liberă

Fostul lider al sindicatului din Petrom Liviu Luca, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, s-a predat la IPJ Prahova

Fostul lider al sindicatului din Petrom Liviu Luca, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, s-a predat, vineri dupa-amiaza, la sediul Politiei Judetene Prahova, el urmand sa fie incarcerat la Penitenciarul Margineni. Un alt condamnat in acelasi dosar, Mihai Sorin, se afla si el in custodia politistilor, urmand sa fie dus la aceeasi unitate de detentie.

Dosarul devalizarii PetromService: Sindicalistul Liviu Luca si Sorin Ovidiu Vintu, condamnati definitiv la sase ani de inchisoare

Sindicalistul Liviu Luca si omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu au fost condamnati definitiv la sase ani de inchisoare, in dosarul PSV Company fosta PetromService), cu un prejudiciu estimat de procurori la peste 80 de milioane de euro.

Explozie urmata de un incendiu la un complex rezidential din Ankara (FOTO, VIDEO)

Un incendiu puternic este in desfasurare intr-o cladire din capitala Turciei, Ankare. Potrivit rt. com care citeaza reporteri aflati la fata locului, o explozie a avut loc intr-un complex.

Amenda pentru arta. Artistul Murivale a fost amendat pentru vina de a fi pictat pe zidurile unui spatiu abandonat din centrul Capitalei (FOTO, VIDEO))

Murivale primeste amenda ca a pictat 11 tablouri in Piata Decebal km zero Bucuresti, este explicatia simplacare insoteste filmuletul postat de artist, duminica, pe.

Amenda pentru arta. Artistul Murivale a fost amendat pentru vina de a fi pictat pe zidurile unui spatiu abandonat din centrul Capitalei (FOTO, VIDEO)

Murivale primeste amenda ca a pictat 11 tablouri in Piata Decebal km zero Bucuresti, este explicatia simplacare insoteste filmuletul postat de artist, duminica, pe.

FOTO + VIDEO: Discursul plagiat al Melaniei Trump, ironizat de internauti

Scandalul de plagiat in care este implicata sotia candidatului republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Melania Trump, acuzata ca a copiat un discurs de-al primei doamne a SUA, Michelle Obama, a ajuns in atentia internautilor. Astfel, pe retele de socializare a aparut o fotografie in care Michelle Obama apare tinand in mana o foaie pe care scrie Adu-mi discursul inapoi.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania. ISIS a difuzat imagini cu autorul, care ii indeamna pe nemti la violente (FOTO, VIDEO)

Patru persoane au fost grav ranite in atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, al carui autor este un baiat afgan de 17 ani, potrivit autoritatilor locale, arata lalibre. be. Gruparea terorista ISIS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2415 seconds )