Libnet.ro
UNICEF

19:16

FOTO+VIDEO Fetita de 4 ani, ascunsa de bunica sub o patura intr-un microbuz, pentru a iesi ilegal din Romania

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO Fetita de 4 ani, ascunsa de bunica sub o patura intr-un microbuz, pentru a iesi ilegal din Romania

Pentru ca nu avea actele legale pentru a iesi din Romania, o femeie din Bustrita Nasaud si. a ascuns nepoata in varsta de 4 ani sub o patura, intr-un microbuz. continuă pe România Liberă

FOTO/VIDEO Bill Gates in aceeasi ipostaza: 1973 versus 2016

In imaginile de mai jos vedem cum a ales Bill Gates sa refaca o fotografie din liceu, recreand cu acuratete scena fotografiata in urma cu 43 de ani. Imaginile au fost facute public chiar de el in cadrul unei discutii pe site-ul reddit. com, unde celebritatile obisnuiesc sa intre in discutie cu utilizatorii sub forma unui chat intitulat schematic Eu sunt X, intreaba-ma orice.

FOTO + VIDEO: Ceremonie de comemorare, la cinci ani de la tragedia de la Fukushima

O ceremonie oficiala de comemorare a victimelor cutremurului si tsunami-ului care au lovit Japonia, in urma cu cinci ani, a avut loc, vineri dimineata, la Tokyo. Astfel, la ora 05:46 GMT, ora dezastrului, japonezii au tinut un minut de reculegere. La ceremonia din Tokyo au participat cuplul imperial japonez si premierul Shinzo Abe.

Puscariasul sexy a iesit din inchisoare si va lucra ca model: Voi putea sa-mi intretin familia si sa-mi schimb viata FOTO VIDEO

Jeremy Meeks, infractorul din California devenit vedeta in 2014, cand fotografia facuta la sectia de politie, dupa ce a fost arestat, a devenit viral pe internet si povestea sa a fost preluata de presa internationala, a fost eliberat din inchisoare. Barbatul de 30 de ani abia asteapta sa inceapa sa lucreze in industria modei, dupa ce a semnat un cu contract cu agentia de talente White Cross Management, in timp ce se afla dupa gratii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )