Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO+VIDEO. OSCAR 2016 10 filme inspirate din fapte reale, in cursa pentru prestigioasele premii

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. OSCAR 2016 10 filme inspirate din fapte reale, in cursa pentru prestigioasele premii

10 dintre cele 34 de filme selectionate la diverse categorii ale celei de-a 88-a editii a Oscarurilor se bazeaza pe povesti adevarate. continuă pe România Liberă

Oscar 2016. Un membru al Academiei Americane de Film il desfiinteaza pe DiCaprio: Are o interpretare ridicola. Tot cade si se ridica. Cui ii pasa? VIDEO

Anual, cativa dintre membrii cu drept de vot ai Academiei Americane de Film, dezvaluie, sub protectia anonimatului, catre cine merg voturile lor, analizand totodata actorii si filmele nominalizate la Oscar. Va prezentam mai jos opiniile si voturile unuia dintre membrii votanti din breasla producatorilor.

Oscar 2016: unul dintre votanti crede ca DiCaprio a fost ridicol in The Revenant

Anual, uniimembrii cu drept de vot ai Academiei Americane de Film, dezvaluie anonim catre cine merg voturile lor, analizand totodata actorii si filmele nominalizate la Oscar. Stim deja ca The Revenant este unul dintre favoritele pentru editiade anul acesta a premiilor Oscar, iar multi il considera deja castigator pe Leonardo DiCaprio. Se pare, totusi, ca [].

Aceste casti inspirate din Star Wars traduc ce spui in limbajul droizilor

Puteti vorbi asemenea luiR2D2 si a lui BB8, multumita acestor casti unice dezvoltate de AE Innovations. Bip-urile si fluieraturile caracteristice celor doi roboti faimosi din Star Wars vor putea fi reproduse automat atunci cand vei vorbi in castile canadienilor de la AE Innovations. Desi aceste aparate dau impresia ca limbajul utilizatorilor ar fi tradus automat [].

OSCAR 2016: Actorii din rolurile secundare, joc actoricesc de exceptie

Ce s-a intamplat anul acesta cu masculii alfa ai marelui ecran? Urmarindu-l pe Bryan Cranston in Trumbo, il vezi, din pacate, prea mult pe Walter White din Breaking Bad. Matt Damon, in The Martian, e miezul banal al unui film mai plat ca o camasa proaspat calcata. Michael Fassbender, care a jucat stralucit in Shame 2011), se risipeste intr-o oda dedicata lui Steve Jobs. La aceasta categorie va fi probabil o lupta intre Leonardo The Revenant DiCaprio si Eddie Cute Face Redmayne, adica intre doua ipostaze opuse ale masculinitatii.

Cati europeni pe metru patrat vor fi la Oscar 2016

Actorii din Europa nu au mai dominat niciodata categoriile principale ale premiilor Academiei Americane de Film asa cum se intampla anul acesta. Categoria cea mai europeana este cea a nominalizatilor pentru cel mai bun actor in rol secundar .

BRIT Awards 2016, momentele care au marcat gala: de la Adele premiata din spatul cosmic, pana la dansul lasciv al Rihannei FOTO VIDEO

BRIT Awards 2016. Gala din 2016 a show-ului BRIT Awards 2016 a oferit o serie de momente care au atras atentia. Printre ele se numara dansul sexi al Rihannei, alaturi de Drake, un premiu obtinut de Adele direct de la bordul Statiei Spatiale Internationale si inca un tribut adus lui David Bowie.

Primul duel al emanciparii: motivul uimitor pentru care o printesa si o contesa s-au duelat topless in 1892 FOTO VIDEO

De obicei, titlurile nobiliare impun imaginea unei conduite respectabile, chiar delicate, cu atat mai mult cand acestea sunt detinute de femei. Primul duel al emanciparii din istorie spune, insa, o poveste diferita: o contesa si o printesa si-au masurat iscusinta de a manui sabia topless, dintr-un motiv mai de graba amuzant.

Care este cea mai promovata zona romaneasca in cadrul Targului de Turism din acest an FOTO VIDEO

Targul de Turism al Romaniei s-a deschis joi la Romexpo intr-o atmosfera folclorica, sustinuta de ansambluri folclorice din Transilvania. La targ, care dureaza pana duminica, participa 285 de societati expozante, iar romanii pot apela la early booking, unde reducerile sunt de pana la 50%.

Premiile Oscar 2016: cand are loc decernarea, care sunt favoritii si unde le poti urmari

Anul acesta, premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie, ajunse la a 88-a editie. Daca decizi sa nu dormi in noaptea respectiva pentru a afla in timp real cine domina industria cinematografica internationala in 2016, noi iti spunem tot ce ar trebui sa stii. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si [].

Sacha Baron Cohen, cu chilotii la vedere la premiera de la Londra a filmului The Brothers Grimsby FOTO VIDEO

Actorul Sacha Baron Cohen 44 de ani) a aparut cu chilotii la vedere la premiera de la Londra a filmului The Brothers Grimsby, in care joaca rolul unui microbist care isi regaseste fratele transformat in asasin de top al MI6.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )